Prezentacja klasy Lann Film!

Zapraszam do oglądania :D... na moim kanale znajdziecie także filmiki z cabala ,counter strika ,NFSw

Prezentacja :/... dobra nie czepiam się ... ale oczekiwałem prezentacji Klasy i szereg rozwinięć i pomocnych uwag pod względem skili, combo, i jakie możliwości daje nam granie akurat tą postacią ... a tu dostałem gameplay z "d*py" nagrany przez ciebie mały bohaterze ... mam takich mnóstwo na You Pub ... na drugi raz podpisz temat " Mój Gameplay z ... " bo 7 minut które zatraciłem ... nigdy nie powrócą. BAaa prawie 8min ... o rzesz Twa Mać !

Może to ty masz problem czytania ze zrozumieniem :D?... jest różnica między prezentacją a poradnikiem :] ja tylko pokazałem jak się taka klasa prezentuje w grze :]... chcesz to nagram nowy filmik i podpisze poradnik lann... powiem jakie skille na początku maxować jak grać lanem jakie zalety mają swordy a jakie speary i dużo innych :]... więc uznaje twoją wypowiedź za pozbawioną sensu :] poza tym jak widziałeś że jest muzyka nic nie mówię o skillach i prowadzeniu postaci trzeba było wyłączyć nikt cie nie zmusza.

Hej. Fajny filmik ;D widzę że Lagodessa* Secik. Mnie się prezentacja podobała ale i tak Evie mi się bardziej podoba. No ale każdemu nie dogodzisz.

Eavie też mi sie podoba :D... po prostu gdy zaczynałem grę jeszcze jej nie było :D teraz pofarmie trochę ap i zaczynam grę eavie z staffem dopóki nie wyjdzie większy max lvl :D

Mimo, że jestem fanem rapu i to od bardzo dawna, to jednak ta muzyka ni chu chu nie pasuje mi do Vindictusa, litości! Spear lann (chyba najbardziej dynamiczna postać w grze) prezentowana przy rapowym bicie? Kompletnie nie to, a poza tym mam zgrzyt do spear lannów :) sam gram swordami :) a tak poza tym wszystkim to całkiem nieźle (zakładając, że to Twój pierwszy filmik oczywiście)

Z vindictusa pierwszy :D... na moim kanale znajdziesz jeszcze z CAbala :P

do następnego filmiku wybiorę coś lepszego :D

chciałem dać three days grace ;/.. ale te zasrane prawa autorskie ;/

może dam coś z papa roach albo drowning pool

ale dzięki za opinie :D

a co do spearów :D... to ogólnie też gram swordami :P ale kumpel z gildi miał dużo słabsze a ja miałem obie bronie to mu na jakiś czas pożyczyłem moje :P więc zostały mi speary ;p ale nie narzekam fajnie się nimi gra :D i spear lann jest przydatny pod warunkiem że nie kręci się ciągle jak debil bez pomyślunku żadnego xd

i spear lann jest przydatny pod warunkiem że nie kręci się ciągle jak debil bez pomyślunku żadnego xd

Ano właśnie, niestety przeważnie jest inaczej. Ja już powoli dojrzewam do tego, żeby wywalać spear Lannów z moich łódek za burtę. Jedynie myśl, że mogłabym skrzywdzić te 10% które ogarnia postać mnie przed tym powstrzymuje. Jeszcze.

Twój filmik pokazuje, że spear Lann ma więcej niż jednego skilla - i dobrze by było, gdyby to do coponiektórych główek (kapuścianych) dotarło.

bardzo fajny filmik :)

Filmik niezły acz mam zastrzeżenie do czegoś innego mianowicie Chłopie ogranicz emotki.

12 emotek w 7 linijkach to lekka przesada.

Zamiast :) można po prostu użyć .

Amaviel dziękuje za pochwałę :P nie no ja to już dawno zauważyłem że większość spear lannów to tylko się kręci i kręci w realnym świecie dawno by się już zrzygali xd...

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

czubass dziękuje :D

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

ishtar sorki takie przyzwyczajenie :D chociaż pierwszy raz się spotykam z kimś komu to przeszkadza no ale ok popracuje nad tym :P w tym poście użyłem tylko 5 emotek więc jest lepiej :P

mod_ico.png
Post zedytowany, nie używamy niepotrzebnie kolorów w zwykłych postach. - Cree

Zapraszam do oglądania :D... na moim kanale znajdziecie także filmiki z cabala ,counter strika ,NFSw