Prezenty na święta

Jak powszechnie wiadomo, święta to czas radości, bycia miłym dla siebie i, co też ważne, czas dawania. Niemniej jednak, skoro jest to czas dawania, dla niektórych (w tym m.in. mnie) jest to też czas brania.

Pochwalcie się swoimi prezentami, które dostaliście/dostaniecie :)

Dostane Buty Air Max *.*, jakąś bluze i jakies t-shiry ;P

No to tak:karta graficzna do kompa,pad,książka assasin;s creed:Ostatnai krucjata i trochę kasy

Dostałem katar ;c

A oprócz tego to jeszcze czekam, bo u mnie dopiero koło 18 się zacznie.

Temat bardzo inteligentny po prostu pogratulować dla autora. Przede wszystkim ok 80% osób będzie pisało niestworzone rzeczy że dostał słonia na łańcuchu lub kawałek wraku statku kosmicznego itp. Czy ten temat ma w ogóle jakiś cel bo moim zdaniem najważniejszym i najwspanialszym prezentem jest chyba rodzina,znajomi osoby bliskie naszemu życiu i to jest najlepszy prezent który dostałem w tym roku i w każdy wcześniejszy a reszta prezentów jest totalnym zerem. Niektóre osoby będą się chwalić nowymi komputerami,laptopami i innymi duperelami a to co jest największym skarbem siedzi obok ciebie po lewej lub po prawej stronie. Wesołych Świąt

@up ból dupki ogranicz! Ludzie mają prawo się pochwalić co dostali, po to założył temat. Nikt nie neguje tego, że rodzina i atmosfera nie jest najważniejsza.

@topic

Dostałem od brata skarpety wczoraj, to się liczy :D?

@Fujivarr

Oczywiście masz rację, że rodzina to największy prezent, ale nie ma nic złego w takim luźnym temacie o upominkach.

Ja dostałam szalik zrobiony przez moją babcię, jest super puchaty:P a pozostałych upominków jeszcze nie otwierałam zrobię to jutro:)

@UP

Jeśli używane to nie^^

Nic.

Cóż standardowo Kosmetyki :) , i pare stówek od rodziców aby mi się lepiej żyło przy skromnych zarobkach ;)

eh, jak sie mozna jeszcze air max'ami jarac?xd ONLY KASA

Nic

Ja dostałem;

Nintendo 2ds

Słuchawki Creative sound blaster tactic 3d Omega wirlees

Gta 5 werjsa xbox360

i najwazniejsze SLOODYYYCZEEEE

DOSTANE-PS4 +2 gry,perfumy i pewnie cos kasy i jakies slodycze :)

DOSTANĄ - Tablet/Zestawy Lego/Wiertatka/Stół do billarda

Od dziewczyny 3 książki i to co sobie sam kupilem czyli mp3 4gb :D

A ja dostałem 400zł na bilet do niemiec i spowroten ( gdzie jade na sylwka ^ ^ z GRUBYM portfelem i Dziewczyna ) :D

Standardowo trochę ciuchów trochę kasy jakieś słodycze i to w obie strony :)

Dostalem bluze we trippy mane od dziewczyny a sam jej kupilem jakies tam swiecidelka z pandory :)

A mnie się niedawno córka urodziła, więc uznaje to za najlepsiejszy prezent choinkowy. Dodatkowo Injustice: The gods among us oraz Fallen Enchantress, ale kij z tym. A jeszcze dostałem "Do światła" książka w uniwersum Metro 2033.

Jakiś czas temu dostałem plastron , już tłumaczę co to . Dziś coś tam robiłem na plastronie :D Babcia nazwała tablet plastronem :D . A tak dostałem słodycze oraz słuchawki ;) + pieniążki na wyciągarkę kasy jaką jest gra League of Legends :D

Czekolada i 50zl