Prezenty w grze a ban

Witam, pisze do Was w dosyc nietypowej sprawie, mianowicie.

Wczoraj byl u mnie kolega i wyslal mi ze swojego konta skiny w formie prezentu.

Dzis dowiedzialem sie od niego, ze jednak mu sie te prezenty odwidzialy ( a jako, ze nie ma mozliwosci cofniecia prezentu od niego) to napisze do suportu zeby mi je zebrali badz zbanowali mnie.

Wiec takie moje pytanie:

Czy skoro logowal sie z mojego kompa na moim IP i wyslal mi te prezenty to moge dostac za to bana?

Czy support moze wziac ta sprawe jako zwykla kradziez danych konta i wysylanie sobie korzysci?

Dziwna sprawa, prosze wypowiadac sie na temat wymieniony wyzej i nie odbiegac od niego (tak wiem czlowiek jest glupi i uczy sie cale zycie)

Moim zdaniem nie powinieneś zostać zbanowany.

Nie ma formalnie dowodów jakoby doszło do kradzieży. IP to nie wszystko.

Ponadto gdyby miała to być kradzież , to ktoś z IQ wyższym niż toster przejąłby dane całego konta, zmienił hasła itd - przywłaszczył CAŁE konta, a nie skiny - prawda?

Osobiście bym gościa olał i grał ciesząc się skinami.

Jeśli naprawdę twój kolega wysłał ci prezenty to na pewno support ci ich nie zabierze, a już na pewno cię nie zbanują.

Jesli IP to nie jest dowod to moge spac spokojnie ,dziekuje wszystkim za poswiecony czas :)

Prezenty to tylko i wyłącznie wybór wysyłającego co za tym idzie nie może Ci dać czegoś, a później wnioskować o bana bo "mu się odwidziało". Zrobi z siebie idiotę

no a ja ze swojej strony gratuluje kolegi chama

Nie dostaniesz bana jak masz z legalnego źródła skiny i legalnie zakupione rp. Jeśli jest inaczej i masz skiny z czarnej transakcji to tak riot ma prawo cię zbanować. Co do ip to możesz powiedzieć iż masz osiedlowe łącze więc takie samo ip ma prawo być na twoim komputerze. A na pewno im nie będzie chciało sprawdzać ip twojego komputera. Więc kończę legalne źródło brak bana z czarnej listy mają cię prawo zbanować.

Witam, pisze do Was w dosyc nietypowej sprawie, mianowicie.

Wczoraj byl u mnie kolega i wyslal mi ze swojego konta skiny w formie prezentu.

Dzis dowiedzialem sie od niego, ze jednak mu sie te prezenty odwidzialy ( a jako, ze nie ma mozliwosci cofniecia prezentu od niego) to napisze do suportu zeby mi je zebrali badz zbanowali mnie.

Wiec takie moje pytanie:

Czy skoro logowal sie z mojego kompa na moim IP i wyslal mi te prezenty to moge dostac za to bana?

Czy support moze wziac ta sprawe jako zwykla kradziez danych konta i wysylanie sobie korzysci?

Dziwna sprawa, prosze wypowiadac sie na temat wymieniony wyzej i nie odbiegac od niego (tak wiem czlowiek jest glupi i uczy sie cale zycie)