Witam. Chcialbym sie zapytac jaki bedzie szybszy sposob na wyfarmienie Prideful set czyli 16 partow (Z trinketami). Farmienie BG i kupienie go za Honor Point czy Timeless isle ( jednak tutaj nie wiem oco chodzi z tym dropieniem i czy to trudne jest). Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Prideful gear
Teraz jedyny sposób aby zdobyć honor to BG i Skirmish. Jeszcze coś było ze starymi bossami dającymi po 300 honoru ale to chyba usunęli. Zdobywanie gearu teraz 2 tyg przed dodatkiem jest moim zdaniem totalnie bez sensu, chyba, że jesteś mega napaleńcem który musi w najlepszym gearze grać PvP to powodzenia. A co do Timeless to pierwsze słyszę, chyba coś ci się pomyliło (tam dropi gear 496ilvl PvE). Najlepiej wbić 4k honoru i go zostawić ponieważ nie planuj go zerować wraz z wprowadzeniem dodatku (będziesz mógł na 100lvl wydać te 4k na gear PvP od razu)
PS:
Według BLI$$ honor powinien wpadać w jednakowym tempie niezależnie czy grasz BG czy Skirmish. Nie sprawdzałem, uzasadniłem to powyżej.
AAA o to... no tak dwa role na tydzień... i to jeszcze może PvE polecieć...
Na timeless z tych 4 bossow co jest chellange dropia prideful itemki na 100% : )
Tak dropiom ale o wiele szybciej zrobisz cały set za hp aniżeli dropem.
Witam. Chcialbym sie zapytac jaki bedzie szybszy sposob na wyfarmienie Prideful set czyli 16 partow (Z trinketami). Farmienie BG i kupienie go za Honor Point czy Timeless isle ( jednak tutaj nie wiem oco chodzi z tym dropieniem i czy to trudne jest). Z gory dziekuje za odpowiedzi.