Aż dziw że jeszcze nie ma tutaj tego tematu.
Jeżeli chodzi o MOBA to mam takie sobie doświadczenie, grałem dużo w LOCO, coś tam w LoL'a , którego mimo godzin spędzonych przy nim po prostu nie lubię, do tego jedna gierka od aeria games no i chwila w DOTA2.
Najlepszym tytułem z tych wszystkich było dla mnie zawsze LOCO, nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego tak prymitywna gra jak LoL ma większą populacje niż LOCO... a no tak, dlatego że jest prymitywna .
Wracając do tematu Prime World, właśnie dostałem się do bety, która potrwa do poniedziałku,
Trzeba przyznać że gra jest solidna i ma potencjał, nareszcie ktoś wpadł na to żeby "wsadzić" kilka rozwiązań z LOCO w inną mobę.
Prime World jest wyjątkową mobą, pod wieloma względami. Przede wszystkim w przeciwieństwie do innych gier z tego gatunku mamy pełen wachlarz umiejętności do wyboru, które możemy dowolnie zmieniać. Poza tym zarządzamy królestwem jak w grach RTS. Kolejną nowością jest to że możemy na stałe lvl'ować naszych bohaterów i zwiększać im statystki rozdając punkt umiejętności,
Zapraszam do dyskusji.