Założyłem ten temat z myślą o tym aby was ostrzec przed tą grą. A więc opowiem wam od początku co i jak robi tą grę straconą na początku istnienia, a są nią talenty! Tak, piękna myśli talentów która miała przynieść sukces tej grze okazuje się być odwrotnie. Gracze zaczynający grać w tą grę nie mają szans przebrnięcia dalej niż 1500ratio dlaczego? Ponieważ wyżej grają grają tak zwani "purple" ludzie, którzy jakby to powiedzieć są "overfarmed with talents" czyli mają na sobie najlepsze talenty oraz ulepszone do maksymalnego poziomu jakim jest poziom 3. Jedynym wyjściem jest wyjście z gry, robiąc z Ciebie leavera, lub znosić to że dany hero ściaga nas na 1 hita ^^(Tak mowa tu o doctrine). Albo wpłaceniu kasy i kupna konta VIP który pomaga nam w zbieraniu szybciej tego gowna, czyniąc grę p2w. Dziękuje i dobranoc.
Prime World
Dla twojej informacji talenty możesz sobie lvlować, po drugie gówno prawda ze jak ma lepszy talent to odrazu wygra i ma cie na hita. Po prostu trzeba umieć grać a ty pewnie green challange nie przeszedłeś więc nie ma o czym rozmawiać.
Wbiłem 1497 ratio meijin'em 1437 power czyli blue, ale ty lepiej wiesz i pewnie grasz we frakcji The Imperialist i nie masz pojęcia co to znaczy dostać 3k dmg jednym ability. Nie mam szans zminiejszyć tego dmg ponieważ nie mam odpowiednich talentów, teraz tylko pozostało mi czekać aż dostane jakiś talent, który pozwoli mi na to i znosić takie sytuacje.
1497 ah musisz być pro , nie mam zamiaru się kłócić.
Albo wpłaceniu kasy i kupna konta VIP który pomaga nam w zbieraniu szybciej tego gowna, czyniąc grę p2w.
"Szybsze zbieranie" nie czyni z gry p2w. Po prostu czyni ją - jak sam przyznałeś - szybszą.
Poza tym co ma fakt grania imperialist i nie obrywania 3k? W tej grze przecież 95% klas ma swoje lustrzane odpowiedniki.
Anyway, póki co widzę tutaj narzekanie i prawie zero konkretów dlaczego gra jest nieudana (nawiasem mówiąc - jest). To nie brzmi jak ostrzeżenie, tylko ból d*py czy jakiś inny żal do gry który musiałeś wylać narzekając.
lul mam 1615 powera (tak purple) moją cryo i nie jestem żadnym prosem dlatego utrzymuje się w przedziale 1400-1500 ratio, co do golden age zwiększa ci on liczbe produkowanych surowców oraz eliminuje z dropu żółte talenty ( 3 dni golden age kosztuje koło 5 zeta), co do koorku wielokrotnie niszczyłem moją zieloną postacią purpurowych .. kolor nie ma tu nic do rzeczy jak sie nie umie grać, dodatkowo trzeba się nafeedować, żeby z tego powera korzystać, więc jak trafisz na badziewny team, a dość często się to zdarza, to nic nie poradzisz, nawet żółty cie zjedzie.
Ponieważ jest to OB to prawdziwą bolączką jest jeszcze mała liczba graczy co przekłada się na:
- długie kolejki
- można trafić na prawie cały team premaid, kiedy u ciebie same randomy
Nom to wracam to farmienia talentów pod moją łuczniczkę bo zostało mi tylko 5 dni premki xD
Tak jak już pisalem nie potrafie wyzej wejsc poprzez purple gowno cos.Z tego co widzialeem doctrine ma odpowiednika ale umiejetnosciami nasz executioner nie potrafi nikogo sciagnac na 1 hita! 3k dmg? Jak ja mam to z dodgowac? bez hp talentow albo will talentow powiedz mi proszeQQQQ
1497 ah musisz być pro , nie mam zamiaru się kłócić.
Tak jak już pisalem nie potrafie wyzej wejsc poprzez purple gowno cos.
"Szybsze zbieranie" nie czyni z gry p2w. Po prostu czyni ją - jak sam przyznałeś - szybszą.Poza tym co ma fakt grania imperialist i nie obrywania 3k? W tej grze przecież 95% klas ma swoje lustrzane odpowiedniki.Anyway, póki co widzę tutaj narzekanie i prawie zero konkretów dlaczego gra jest nieudana (nawiasem mówiąc - jest). To nie brzmi jak ostrzeżenie, tylko ból d*py czy jakiś inny żal do gry który musiałeś wylać narzekając.
Z tego co widzialeem doctrine ma odpowiednika ale umiejetnosciami nasz executioner nie potrafi nikogo sciagnac na 1 hita! 3k dmg? Jak ja mam to z dodgowac? bez hp talentow albo will talentow powiedz mi proszeQQQQbtw jutro wstawie screena jak to doctrine ma wypisane ponad 3k dmg z ulti albo jak to tam sie zwie, bo dzis juz jestem troche wlany, nie potrafie ogarnac nawet co sie dzieje z ta czcionka.
Założyłem ten temat z myślą o tym aby was ostrzec przed tą grą. A więc opowiem wam od początku co i jak robi tą grę straconą na początku istnienia, a są nią talenty! Tak, piękna myśli talentów która miała przynieść sukces tej grze okazuje się być odwrotnie. Gracze zaczynający grać w tą grę nie mają szans przebrnięcia dalej niż 1500ratio dlaczego? Ponieważ wyżej grają grają tak zwani "purple" ludzie, którzy jakby to powiedzieć są "overfarmed with talents" czyli mają na sobie najlepsze talenty oraz ulepszone do maksymalnego poziomu jakim jest poziom 3. Jedynym wyjściem jest wyjście z gry, robiąc z Ciebie leavera, lub znosić to że dany hero ściaga nas na 1 hita ^^(Tak mowa tu o doctrine). Albo wpłaceniu kasy i kupna konta VIP który pomaga nam w zbieraniu szybciej tego gowna, czyniąc grę p2w. Dziękuje i dobranoc.