Prince of Persia: Piaski Czasu, walka z ojcem

Jak pokonać ojca? Blokuje każdy cios no i ta jego obstawa. Jeśli ktoś umie napisze dokładnie co najlepiej robić i w jaki sposób go atakować, bo w poradnikach do gry nawet na taką pomoc się nie wysilali.

Musisz go obsrać. I on wtedy sobie łamie kości pod gównem.

warn_ico.png
Otrzymujesz bana na 72h za offtop. Masz już maksymalną liczbę warnów, więc uważaj co piszesz. -Revolutio
Musisz go obsrać. I on wtedy sobie łamie kości pod gównem.

True, najlepiej spisuje się twardy stolec

A tak rly, grałem w sands of time, opisz dokładniej gdzie to jest, to ci pomoge.

Musisz wybijać jego obstawe po prostu i potem nie będzie sie już nic respilo.

.... Zapomniałeś żeby później na niego nasrać. Inaczej się zrespi ponownie.

Nie jesteś zabawny. Co do tatuśka to tak jak wyżej powiedziano: najpierw obstawa, potem ojczulek. Postaraj się ich jakoś odizolować, a jak będą zbijać się w grupę znowu i znowu, i tak w kółko.

mod_ico.png
Dwa posty Dirtiego zostały usunięte ze względu na offtop. -Revolutio

Jak pokonasz obstawę musisz nad nim przeskoczyć (atak i skok bodajże) i wyprowadzasz mu ciosy w plecy. Około 3-4 ciosy nim się odwróci i będzie cię znów blokował.

Dokładnie, jego obstawa jest jak jakiś buff blokujący wszystkie ataki, nie zadasz mu hita dopóki nie zdejmiesz buffa, po wybiciu obstawy bijesz go tak jak wyżej powiedzieli, czyli skok nad ojcem i 3-4 hity w plecy i znów skok i tak w kółko, jeżeli masz problemy z życiem to tam w jednym z końców tej sali jest fontanna, postaraj się odciągnąć ich jak najdalej od tej fontanny, po czym biegnij do tej fontanny, z 2-3 łyki dasz rade zrobić zanim się do ciebie przeteleportują.

Jestem fanem Prince of Persia, każdą część przeszedłem po kilka razy (prócz tej rysunkowej), więc jak będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało.

Jak pokonać ojca? Blokuje każdy cios no i ta jego obstawa. Jeśli ktoś umie napisze dokładnie co najlepiej robić i w jaki sposób go atakować, bo w poradnikach do gry nawet na taką pomoc się nie wysilali.