Czy nadal w Priusie jest taka hmm " brzydka,paskudna " grafika.Moze cos uleglo zmianie?
Prius Online Grafika
Umm, nie wątpie, że bez żadnej zapowiedzi, tak w środku oficjalnej gry zmieni się grafika... Taka jest i taka pozostanie raczej na zawsze
Dziwne pamietam gra byla u mnie highest,high a grafika rodem z Mu Online? Czy wam sie podoba ta grafika?
Mnie się grafika też nie podoba, może nie jest aż tak zła jak w Mu, ale dobrze też nie jest, i powiem że dziwi mnie to że w piątek na wojnie przy takiej grafice tak tnie, żeby w Priusie mi cięło że widziałem jak mi całe HP od razu schodzi przy tym jak było 40vs40? a gdzie w L2 jak miałem słabszy internet i komputer nic nie cięło przy nieraz 300-400 ludziach na siege. Ta gra to słabiej niż przeciętniak a tym bardziej że chcą wycofać 1 z armorów (jak to mówią PvP set) który ma 50% servera? Jak oni to chcą zrobić zostawić ludzi bez armora? Za bardzo kombinują i przekombinują. Jak dla mnie to ta gra jest nie warta polecenia.
Czy nadal w Priusie jest taka hmm " brzydka,paskudna " grafika.Moze cos uleglo zmianie?