Prius Online: Team do CBT

Za mniej niż 8godzin startują zapisy do Prius Online od gPotato. Czy ktoś zamierza w to grać? Chodzi o to żeby stworzyć mocną ekipę na CBT, OBT i start.

Ja chętnie przetestuje. Wygląda fajnie zobaczymy

Tak ja bardzo chętny.Tylko nie wiem jak mam się zapisać. Ciągle widnieje teaser.

Wystarczy poczytać forum ziemniaczków:

http://prius-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=7&t=251

Czas do rozpoczęcia:

http://www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2011&month=3&date=4&hrs=16&ts=12&tz=-480&min=0&sec=0〈=en&show=dhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Countdown%20To%20CBTSignUp

Grałem na Malezyjskiej wersji, średniak - nic nie zachwyca. Powolna walka oraz średnie umiejętności. Jednak i tak się zapisze.

tez chetnie pogram, kiedy bedzie mozna zrobic konto? bo poczytalem , ale nic nie pisalo;/

zapisze się też

Z tego co wyłapałem :P To tak jakby zegar był źle ustawiony na ich stronie. Jest pomyłka o 9 h. Więc jutro czas zacząć grać i ściągać. Będzie dobry materiał na stronę jak wyłapię aspekty gry.

moze podac ktos stronke gdzie bedzie mozna pobrac i zrobic konto?? bede bardzo wdzieczny ;)

Jeszcze przez 7godzin i 21minut nie ma możliwości zapisu do bety, więc przestańcie pisać "jak zrobić konto", "jak się zapisać" itp.

ma takie pytanie czy jutro jak się zapisze to będę mógł od razu ściągnąć czy będę musiał czekać ????

Tajek a nie bedzie blokady? Dla eu bo to od ziemniakow ^.^ i tak sie pisze..

Fortuna, byłbym wdzięczny, gdybyś przestała w ten sposób używać mojego nicku. Najlepiej Might, w drodze wyjątku Tay, a co do blokady:

Hey guys!I’m happy to announce that we were able to significantly expand our territory coverage! Prius Online will now be open to players from North America, Central America, Europe, Africa and some Asian countries.Do not panic if your country is not covered by gPotato, it only means that the game has already been released or it will soon be released by a local publisher.Territory that will be covered by us:North America (all countries)Central America (all countries)Europe (all countries)Africa (all countries)Asia:- Afghanistan-Armenia-Azerbaijan-Bahrain-Bangladesh-Cyprus-India-Iran-Iraq-Israel-Jordan-Kazakhstan-Kuwait-Kyrgyzstan-Lebanon-Oman-Pakistan-Qatar-Saudi Arabia-Sri Lanka-Syria-Tajikistan-Turkey-Turkmenistan-United Arab Emirates-Uzbekistan-Yemen

A co do zapisów to "kto pierwszy ten lepszy"? Tzn czy ich liczba (key'ów) jest ograniczona?

Watpie masz pol na pol pewnie jak ci sie im spodobasz to bedziesz w cbt :D

Jak dostane się to również z wami zagram :D

ok mam konto juz :) i 3 klucze beta dla przyjaciol, kto chce ? pisac pw

ja też mam 3 klucze do gry może ktoś chce ???

aja z sciąganiem można już pobrać czy czekać na cbt

ja proszę o Keya.

wyslalny , zostaly 2