Szukam mmo dla siebie. Porzuciłem już pomysł na gre w Dekarona, Micro Volts i Martial Empires (przynajmniej na razie) i zainteresowałem się dziełem : Prius Online. Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pare nurtujących mnie pytań? Liczba graczy, czy donatorzy mają jakąś przewage itp? GG : 18306919
Prius Online
liczba graczy jest niestety uboga, świadczy to połączenie serwerów
co do item shopa, moim zdaniem nie daje on przewagi, no chyba że wygląd animy lub unikalny mount uważasz za przewagę
pisze to bo znam osoby które wygląd cenią ponad staty ;p
uboga :/ ? to znaczy że raczej brakuje ludzi do party ? Czy ludzie do party są, ale w godzinach szczytu? Czy znaczy ze servery są cały czas puste ? Apropo, nie znasz może jakiegoś ciekawego grindownika : >? bo szukam i szukam, temat jest TU, ale jakos za duzo ludzi sie nie odzywało :/ oczywiscie jak nie grindownik tez ujdzie, ale głównie chodzi o klimat i liczbe graczy
w godzinach szczytu jest dużo, a to tylko dlatego że są nowe dniówki [q], ale robisz je w 2-3h i tyle z gry, jak dla mnie nuda,
niestety nie potrafię Ci pomóc, zatem nie zaproponuję nic sensownego, ponieważ sam od dłuższego czasu szukam ciekawego i ładnego mmorpga, ale niestety ;s
chociaż może pomyśle chwilę i odpiszę Ci coś w temacie który podałeś
Hmmm. no cóż wielkie dzięki, spróbuje Priusa, bo juz mnie boli ten LoL . Mam prosbe, jakbys znalazl dla siebie gre podesłałbyś mi na PW tytuł ;>?
Szukam mmo dla siebie. Porzuciłem już pomysł na gre w Dekarona, Micro Volts i Martial Empires (przynajmniej na razie) i zainteresowałem się dziełem : Prius Online. Mógłby mi ktoś odpowiedzieć na pare nurtujących mnie pytań? Liczba graczy, czy donatorzy mają jakąś przewage itp? GG : 18306919