Witam wszystkich, przejde od razu do sedna sprawy szukam jakiegos dobrego priva do aiona bo z gameplay'i wydaje sie byc fajna gra ale potrzebowalbym tez kogos z kim bym mogl razem, bo samemu wiadomo ze szybko sie nudzi, prosze pisac najlepiej na moje gg, z gory dziekuje ;D
Priv Aion i team do niego
Tez pogram, juz go sciagam.
Również bardzo chętnie pogram, na którym podserwerze chcecie grać? Low czy Mid/High rate? I jaka frakcja? Elyos czy Asmodians?
Na low rate Elyos mamy juz warriora, huntera, i lucznika (sorki jezeli cos pomylilem bo dopiero sie z ta gra zapoznaje)jak cos ja gram pod nickiem Ysabell
ja bym chetnie zagral z wami podajcie ts3 lub vt i sie dogadamy
Tak po prawdzie to jakos stracilismy kontakt... nie wiem czy reszta jeszcze gra w Aiona ja jeszcze gram nie mam ts ani vt ale jak cos to napisz do mnie na gg to sie dogadamy.
Jak coś to ja gram na InfiniteAion fakt że mam dopiero 7lvl bo dopiero zacząłem, ale w grę planuję pograć dłużej... Aha przyszły priest, więc jak coś to na gg
No ja gram Archerem jak na razie 11lvl Megamus nick jak cos to piszcie mi na gg kiedy bedziecie grac to tez wejde aha i nie ma ktos wolnego ts3 serwera? albo vertilo to bysmy mogli gadac.
ja bym proponowal wszystkim na zagranie high rate na serverze infinite aion we frakcji asmodians kto chetny pisac gg 12177965
Assasin is the best
Zgłaszam się do gry :]
Czekam na info
High rate? Sluchaj w tej grze mozna osiagnac 55lvl chyba a to mozna zrobic w 2-3 tygodnie po co na high rate isc?
A jak ktos chce stworzyc jakis team to niech mi napisze na gg
Wbijajcie na TS 3
IP: s1.voice-arena.eu
Port: 9991
Witam wszystkich, przejde od razu do sedna sprawy szukam jakiegos dobrego priva do aiona bo z gameplay'i wydaje sie byc fajna gra ale potrzebowalbym tez kogos z kim bym mogl razem, bo samemu wiadomo ze szybko sie nudzi, prosze pisac najlepiej na moje gg, z gory dziekuje ;D