Priv już?

Przeglądałem google w poszukiwaniu prywatnego serwera i o to co mi wyszło: http://www.hongfire.com/forum/showthread.php/405176-TERA-online-Private-Server-NewTeraOnline

Możliwe? :P

tak ten priv działa naprawde. aczkolwiek póki co lepiej tam nie grać :D wyglada to podobnie do wczesnych privow aion'a, pare miechów i może będzie tam coś więcej działać.

Przecież to normalne, że powstają prywatne serwery tych bardziej popularnych gier, czy to p2p czy f2p, nie ma to najmniejszej różnicy. Lecz z ich funkcjonalnością to już w ogóle inna bajka, nawet te najlepsze po 2-3 latach nadal nie oferują nawet 70% oryginalnych założeń. Nie zmienia to jednak faktu, że dzięki takim serwerom można poznać grafikę, interfejs, dynamikę i co najważniejsze klimat gry, nie kupując produktu. Pomaga to na pewno osobom niezdecydowanym co do konkretnej gry. (:

taaaa....A rifta to do cholery jasnej już nie łaska zrobić priva...

Zależy od silnika gry, w WoW'ie 8 lat i to nie działa tak jak potrzeba, a dla Aiona starczył rok.

Zależy od silnika gry, w WoW'ie 8 lat i to nie działa tak jak potrzeba, a dla Aiona starczył rok.

Z tym akurat się nie zgodzę, bo dobrzy skrypterzy i wszystko działa(no, prawie wszystko) jak należy :)

Przepraszam że zapytam, o którym privie Aiona mówisz ? Ja nie zauważyłem aby jakikolwiek prywatny działał w 100%. (:

Taki aion przez 2 lata działa lepiej niż WoW. Brak lagów i DC. Lepiej odskryptowane raidy. WoWowi potrzeba było na to 8 lat, a i tak nie wszystkie instancje działają na TBC. Naszczeście to przeszłość.

Wie ktoś jak na tym serverze zagrać żeby nie było żadnych problemów?

Mydas jak by co to ja już pobieram klienta tery (24Gb) zaczołem parę dni temu mam już 90% więc jutro o 17.00 powinienem mieć jak coś to podam ci serwer ts3 to se razem pogramy.

Pobieram z torrentów.

Masz tu stronę do pobrania klienta Klik

no niestety na serwerze są takie lagi że grać się nie da, czekam na inne.

Przepraszam że zapytam, o którym privie Aiona mówisz ? Ja nie zauważyłem aby jakikolwiek prywatny działał w 100%. (:

Atomix aion, dla przykładu

Przecież to normalne, że powstają prywatne serwery tych bardziej popularnych gier, czy to p2p czy f2p, nie ma to najmniejszej różnicy. Lecz z ich funkcjonalnością to już w ogóle inna bajka, nawet te najlepsze po 2-3 latach nadal nie oferują nawet 70% oryginalnych założeń. Nie zmienia to jednak faktu, że dzięki takim serwerom można poznać grafikę, interfejs, dynamikę i co najważniejsze klimat gry, nie kupując produktu. Pomaga to na pewno osobom niezdecydowanym co do konkretnej gry. (:

Albo umożliwiają bezrobotnym zagranie w gry, bo raczej mi się wierzyć nie chce że abonamet gier p2p i ceny gier pudełkowych są wysokie bo ja 2x tyle wydawałem w miesiącu na alkohol i fajki poza tym od czego jest trial itp.?

Gra ktoś może na tym serwerze ?

Czysto informacyjnie chciałem napisać, że są już kolejne 2 działające privy, i 3 jest już w drodze, co prawda questy kończą się na 11 levelu, ale są wytrwali grindowcy, którzy mają już tam po 40 levele

http://www.on-tera.com/

http://www.shock-tera.com/

http://tera-luxia.fr/

Dajmy jeszcze trochę czasu, a privów będziemy mieć jak grzybów po deszczu :)

on tera juz jest lepszy niz byl teraz skile dzialaja da sie grac normalnie

prywatne serwery już nigdy w życiu raz już zrobiłem błąd grając na prywatnych serwerach Lineage 2 i co mi z tego przyszło nic tylko strata czasu i nerwów. Zazwyczaj na takich prywatnych serwerach są bugi lagi boty i gro wie co jeszcze jak w przypadku L2 czy też WoW'a. Ale nie polecam tego nikomu bo to na prawdę strata czasu a potem będziecie żałować jak ja że nie grałem na oficjalu i działa tam wszystko tak jak powinno a nie denerwujesz się na każdym kroku. Prywatne serwery są osobom które nie mają czasu na grę na oficjalnym serwerze i tylko po to nic po za tym.

Przyjdzie jakis troll i juz zaczynacie odbiegac od tematu ;) kolega was pytał o priva do tery to po h** gadacie o aionie o wowie ?? zalozcie sobie nowy temat

Czy wy też macie lagi na on tera ??? ja mam czasami takie lagi podczas których mogę tylko chodzić nic innego.

czy ktos z was testowal juz shock tera lub on tera? z chęcią bym pograł ale nie chce miec nieprzyjemnych niespodzianek ^w^

Na On Tera grałem spoko jest nawet ale masssa bugów jak i jest "oskryptowana" tylko pierwsza lokacja w grze, czyli duuupa nuda ,że hej ... Co do shock tera to tam nie moge wbić, jak sporo innych osób bo mają server na jakimś śmiesznym hostingu ,że nie wpuszcza niektórych graczy wcale ... To tyle ^^

Shock Tera ma tak samo tylko pierwszą lokację i jest o tyle gorsza od On Tery, że nie ma żadnych questów, jedynie grind.