Priv mt2 ._

Witam, rozpamiętywałem czasy metina w kórym nie było dzieci neo i jakoś tak nabrała mnie chęć zagrania. Szukam jakiegoś priva hm klimatycznego, poprostu by byli sympatyczni ludzie oraz nie musi być zaludniony i żeby nie było wątpliwości by był polski! :)

Witam, rozpamiętywałem czasy metina w kórym nie było dzieci neo i jakoś tak nabrała mnie chęć zagrania. Szukam jakiegoś priva hm klimatycznego, poprostu by byli sympatyczni ludzie oraz nie musi być zaludniony i żeby nie było wątpliwości by był polski!

Zagraj sobie na globalu na Solarze :)

Zagraj sobie na globalu na Solarze

A tam jest hm jakoś inaczej? xD Ja wątpie ale jeśli tak to prosze opowiedz jak się tam ludzie trzymają. :)

Małe ceny są, gra bardzo dużo osób i ogólnie fajny klimat, wczesniej na Monastyrze grałem, i tak sobie było, ale na Solarze ostatnio zrobiłem chara i tam juz zostane.

Swojego czasu grałem na pewnym privie, PandoraMT2 się nazywa. Nie wdawałem się w kontakty z graczami, więc nie wiem, jak określić panującą tam atmosferę.

Podobało mi się to, że ciągle dodają nowe itemy, mapki, moby, i że są wysokie raty :D

W każdym razie, polecam ci właśnie ten serwer.

Stronka:

http://pandoramt2.pl/

Małe ceny są, gra bardzo dużo osób i ogólnie fajny klimat, wczesniej na Monastyrze grałem, i tak sobie było, ale na Solarze ostatnio zrobiłem chara i tam juz zostane.

Hm to może pogramy razem? :)

Na Solarze nawet fajnie jest.

Mam 42 lvl Mental jak cos

Jeśli chodzi o priv to polecam balmora.pl kiedyś na nim grałem i administracja w miarę ogarnięta,częste eventy tylko że to jest hard więc może Ci nie pasowac bo raty chyba tylko 2x większe niż na globalu i taki sobie IS tam jest ale ogólnie fajnie się grało.Najlepszy global na jakim grałem to Metin2.sg ale jak ma byc polski to Solar bo trochę ludzi jest tam i z cenami nie jest źle tak jak na starszych serwerach a co do sympatycznych ludzi to w Metinie ciężko bo większośc graczy chyba nieskończyła 15-16 lat <_<

Jeśli chodzi o priv to polecam balmora.pl kiedyś na nim grałem i administracja w miarę ogarnięta,częste eventy tylko że to jest hard więc może Ci nie pasowac bo raty chyba tylko 2x większe niż na globalu i taki sobie IS tam jest ale ogólnie fajnie się grało.Najlepszy global na jakim grałem to Metin2.sg ale jak ma byc polski to Solar bo trochę ludzi jest tam i z cenami nie jest źle tak jak na starszych serwerach a co do sympatycznych ludzi to w Metinie ciężko bo większośc graczy chyba nieskończyła 15-16 lat

A na balmorze ktoś jeszcze gra? bo tam widziałem że na stronce ostatni wpis jest bodajże sprzed roku więc mogę trochę wątpić, jednak jeżeli jest czynne napewno zagram. :)

Hmm... Serwerow jest sporo jednak moge ci polecic Draenor2. Tutaj masz link do prezki:http://www.mpcforum.pl/topic/666259-draenor2pldedyk/.

Chyba ze wolisz cos latwiejszego to polecam ci XenoXMT2;)

A na balmorze ktoś jeszcze gra? bo tam widziałem że na stronce ostatni wpis jest bodajże sprzed roku więc mogę trochę wątpić, jednak jeżeli jest czynne napewno zagram.

Ja gram na Balmorze fajny priv :) Ale polecam ci VirtualMt2 Albo XenoxMT2 dwa fajne privy polecam ;)

Ja gram na Balmorze fajny priv Ale polecam ci VirtualMt2 Albo XenoxMT2 dwa fajne privy polecam

Grasz na Balmorze ale nie polecasz go? xD Ciekawe czemu. ^^

Witam, rozpamiętywałem czasy metina w kórym nie było dzieci neo i jakoś tak nabrała mnie chęć zagrania. Szukam jakiegoś priva hm klimatycznego, poprostu by byli sympatyczni ludzie oraz nie musi być zaludniony i żeby nie było wątpliwości by był polski! :)