Priv server na którym gracie

Witam, chciałbym zacząć grę w L2 od nowa. Grałem w tą grę już z kilka lat temu i szukam teraz dobrze zaludnionego servera w którym wbicie max lvla i wyfarmienie jakichs itemków nie zajmuje wieczności - chce po prostu pograć casualowo, wbić na jakiś rajd, jakieś pvp itd. proszę o pomoc:)

http://l2.bnb.gr , c6, raty serwera jeśli chodzi o XP/SP x8, na godzinę 06:12 - 1644 osoby online.

Podepne sie do tematu. A polecicie jakis serwer z niskim xp/sp. Chodzi mi o raczej wolniejsze granie i wieksza zaleznosci od krasnolodow.

Również polecam Ci bnb, serwer który podałem wyżej. x8 to wcale nie są tak wysokie raty, do tego jak chcesz zagrać krasiem, to podepniesz na plecy pewnie jakiegoś WC i będzie leciało wolno. Serwer w miarę nowy także strasznie duży wpływ na ekonomię mają krasnoludy.

w jakim czasie mozna tam dojść do max lvla?

Witam, chciałbym zacząć grę w L2 od nowa. Grałem w tą grę już z kilka lat temu i szukam teraz dobrze zaludnionego servera w którym wbicie max lvla i wyfarmienie jakichs itemków nie zajmuje wieczności - chce po prostu pograć casualowo, wbić na jakiś rajd, jakieś pvp itd. proszę o pomoc:)