Hej. Mam pytanie czy istnieją jeszcze jakieś stabilne serwery prywatne tej gry?
Privy?
Gamez Aion Online, działa jeszcze.
Gamez to serwer, który chyba nie umrze. Pytanie czy maja patche nadal
Ale po co?
Chociażby po to by nie być uwiązanym gold packiem, czy też pobawić się na wyższym exp rate zamiast wbijać X czasu poziomy po czym nie daj bóg stwierdzić, że to nie ta postać ;p
Wbijac x czasu? To już nie te czasy.. :/
Ja gram od 4 miesięcy. Swoją pierwszą postacią wbiłem max lvl w dwa dni.
Granie na privachw Aiona to poprostu zenada gdzie mamy darmowego globala....Uwiezionyz z gold packiem?? w miesiac na 65 spokojnie uzbierasz z 5-10 gold packow jezeli bedziesz tylko zbieral na nie Tak , ze poswiecajac meisiac masz rok gp z glowy przy normlanej grze spokojnie odlozysz na gp /2 + itemy:)
Mnie zawsze bawi narzekanie graczy na GP w aionie.. Prawdą jest, że jest on bezsensowny i przez niego populacja jest jaka jest, ale uzbieranie na niego to nie jest wielkie halo. Możesz przecież wbić 50lvl i wraz z expieniem farmić kasę albo po prostu wydać marne 15zł na allegro a kolejne GP już kupisz za kinah. Najrozsądniej kupić na allegro bo przez tygodniowy limit sprzedaży zajmie to trochę czasu, ale nic nie jest niemożliwe.
Mnie zawsze bawi narzekanie graczy na GP w aionie.. Prawdą jest, że jest on bezsensowny i przez niego populacja jest jaka jest, ale uzbieranie na niego to nie jest wielkie halo. Możesz przecież wbić 50lvl i wraz z expieniem farmić kasę albo po prostu wydać marne 15zł na allegro a kolejne GP już kupisz za kinah. Najrozsądniej kupić na allegro bo przez tygodniowy limit sprzedaży zajmie to trochę czasu, ale nic nie jest niemożliwe.
Wtsraczy znalezc legion i kogos pomocnego , kto poprostu pojdzie z Toba na dp 2x + rentusy i jakies latwe insty w 2 dni nazbierasz na gp ...mozna sie dogadac tez , ze np dasz mu za to 20kk jak kupisz juz gp czy jakas tam sume..
Dokładnie żaden problem. Cena GP na Barusie to 95kk to jest do ogarnięcia w jeden dzień. A początkujący zanim wbiją ten 65 spokojnie nazbierają 50kk. Kiedy już mają 65 udają się na Rentus'a, Sauro, cokolwiek i mają te 95kk na pierwszy Gold Pack.
Aion jest nadal skupiony na questach? Czy grindem też da rade
Aion jest nadal skupiony na questach? Czy grindem też da rade
Tak na bt da sie grindowac reszta to questy , ktore robi sie obecnie bardzo szybko
GP to żaden problem, gorzej ze zrobieniem gear'u, który pozwoli na normalna rywalizacje. Co do prywatnych serwerów nastawionych na PvP to chyba każdy Not Aiona zna.
Jaki problem z gearem ??? Na bmach +10 obecnie mozna je zmenic w mytica i spokojnie walczyc z ludzmi w archonie....oczywiscie nie z ogarnietymi ludzmi . Obecnie archon to nie problem ze wzgledu na ilosc daily weekly siege itp
Oczywiscie nie mowie o najlepszym archonie na ktorego trzeba grac xxxx czasu, z kazdym patchem zreszta set mozna bylo wymieniac za doplata wiec co dziwic sie ze ktos ma lepszy skoro gra od poczatku . Obecnie mysle ze okolo 200k- 500k ap na tydzien przy aktywnej grze to nie problem . Najtanszy atchon to wydatek okolo 2,5kk set ..+ 400 medali okolo z nimi troszke gorzej bo zbytnio nie da sie naspieszyc
Hej. Mam pytanie czy istnieją jeszcze jakieś stabilne serwery prywatne tej gry?