Mam pytanie odnośnie SMITE. Czy istnieje w tej grze coś takiego jak zawodowi gracze w klanach? Mam na myśli jak w Lolu czy Docie. Zastanawia mnie czy tak samo jak tam gra się postaciami range wraz z supportem na danej pozycji, jakiś tank solo, mid mag i w jungli jakiś super phisical dmg. Ciekawi mnie czy istnieją tu gry rankingowe podobne do tych z lola. Czy ktoś z was gra tak jak to opisałem?
Pro gamerzy
ja wczoraj sobie pograłem to z tego co ja zaobserwowałem to każdy biega solo i na pałe i rzadko kto się stosuje do instrukcji jak ktoś pisze na czacie
co do grup na pewno są jakieś i na pewno lepiej się wyjdzie bycie w takiej bo jest lepsze zgranie
a na początku to masz z 8 postaci odblokowane tak więc ciężko mi osobiście się wypowiedzieć bo większość to dps
Na rankedach jest już wszystko ok jak powinno być(z wyjątkami czasem).
Oczywiście, że jest coś takiego. Są cotygodniowe turnieje z nagrodami pieniężnymi, potężne eventy i lany. Wystarczy się troszkę zorientować. Co do rankeda - odkąd teraz wprowadzili ligi, to prawdziwa gra zaczyna się dopiero w top tier - wcześniej to po prostu bunch of randoms.
Mam pytanie odnośnie SMITE. Czy istnieje w tej grze coś takiego jak zawodowi gracze w klanach? Mam na myśli jak w Lolu czy Docie. Zastanawia mnie czy tak samo jak tam gra się postaciami range wraz z supportem na danej pozycji, jakiś tank solo, mid mag i w jungli jakiś super phisical dmg. Ciekawi mnie czy istnieją tu gry rankingowe podobne do tych z lola. Czy ktoś z was gra tak jak to opisałem?