Próba włamania na poczte

Też miałem z tym problem ale pozmieniałem hasła na o wiele dłuższe i trudniejsze do tego weryfikacja przez telefon i po problemie.

ja miałem chyba z 4 próby włamania i 4 razy z tego samego ip

wtorek, 12 listopad 2013 15:21:37 UTC

Adres IP: 110.73.154.94

chiniole sie nudzą dajcie sie im pobawić :P

Ja miałem to samo.

Później przyszła mi weryfikacja z guild wars 2, bo ktoś się wbijał mi na konto, też z Chin.

Od tamtej pory stosują weryfikację przez telefon komórkowy.

Wyczuwam spisek Google.

Ja tez to mialem i tez chiny...

Chyba wszyscy już to mieliśmy :D

tez mialem cos takiego jakies 2-3 lata temu :P od tego czasu korzystam z dodatkowego zabezpieczenia jakim jest telefon :) za kazdym razem gdy ktos loguje sie z nieautoryzowanego komputera czy tez innego urzadzenia przychodzi do mnie sms z kodem dostepu i jest git ^^

Zablokowaliśmy próbę logowania na wypadek, gdyby ktoś chciał się włamać na konto. Sprawdź te informacje: piątek, 11 październik 2013 22:12:39 UTC Adres IP: 60.166.245.111 Lokalizacja: Hefei, Anhui, China Jeśli nie rozpoznajesz tej próby logowania, ktoś inny mógł próbować dostać się na Twoje konto. Jak najszybciej zaloguj się i zresetuj hasło

Ja tam się tym nie przejmuję, niech się włamują.

jezu przecież hakerzy nie wbiją Ci na maila z własnym ip używają maski... z resztą możan włączyć by przy logowaniu z inengo ip przychozdiło Ci hasło na numer tel do potwierdzenia.

Witam mieliście też takie coś ze wbijacie sobie na pocztę a tu takie coś? fame.png