Próba włamania na poczte

Witam mieliście też takie coś ze wbijacie sobie na pocztę a tu takie coś? fame.png

Ja miałem i także z chin.

mialem, lata temu, jeszcze za czasow raczkowania gmail

wirus, keylogger, proponuje kwarantanne albo format:(

Też dostałem podobny mail. Jakiś chinol wbił na moje konto battle.net przez co Blizzard zablokował mi te konto. Na szczęście udało mi się je odzyskać bo mam tam D2 LoD :)

... Kiedyś mi na fejsa wbił ktoś z Tokio... co zrobić?

Rozstrzelać ich wszystkich i po kłopocie! Za mało bombek chyba mięli w historii, że się proszą o następne... święta idą.. *myśli* może, może... trzeba dokupić bombek!

Edit: tekst nie ma na celu obrażania kogokolwiek, jest czysto humorystyczny.

Ja wczoraj dostałem identyczną wiadomość, nawet miasto w chinach się zgadza, tylko ip trochę inne.

Również kiedyś miałem coś takiego i również z Chin.

tez tak miałem na starym koncie facebooka

heuheuue idz na policje xD

O.o

Dziś czytałem ten temat iiii właśnie otrzymałem:

"Ktoś ostatnio użył Twojego hasła, by zalogować się na Twoje konto Googlexardunek@gmail.com. Ta osoba korzystała z aplikacji (takiej jak klient poczty e-mail) lub urządzenia przenośnego.

Zablokowaliśmy próbę logowania na wypadek, gdyby ktoś chciał się włamać na konto. Sprawdź te informacje:

środa, 4 grudzień 2013 19:34:36 UTC

Adres IP: 58.243.14.211

Jeśli nie rozpoznajesz tej próby logowania, ktoś inny mógł próbować dostać się na Twoje konto. Jak najszybciej zaloguj się i zresetuj hasło. "

2konto pocztowe... ale zawsze, co to się dzieje :/

Ja niestety nigdy czegoś takiego nie miałem, chyba jestem pechowy.

Z tego co pamiętam może niecały rok temu dostałem takie powiadomienie na pocztę,jak w powyższych w lokalizacji były wpisane chiny.

Też kiedyś miałem coś takiego. Tak samo jak u was Chiny.

Ja dostałem coś takiego hoho czasu temu, to włączyłem zabezpieczenie w postaci hasła na telefon i od tamtego czasu nie ma problemu~

Dostałem też coś takiego, na stare konto którego nie używam.

mi siorze z Lublina na fejsa ktoś chciał wbić xD

Ustawcie weryfikację dwuetapową dla pewności.

ja miałem włam na konto blizz z Korei :|

Właśnie ustawiłem weryfikacje duetapową, powinno rozwiązać "problem" i można spać bezpiecznie (pozornie) :P

Też to miałem i też Chiny.