Witam mieliście też takie coś ze wbijacie sobie na pocztę a tu takie coś? 
Próba włamania na poczte
Ja miałem i także z chin.
mialem, lata temu, jeszcze za czasow raczkowania gmail
wirus, keylogger, proponuje kwarantanne albo format:(
Też dostałem podobny mail. Jakiś chinol wbił na moje konto battle.net przez co Blizzard zablokował mi te konto. Na szczęście udało mi się je odzyskać bo mam tam D2 LoD
... Kiedyś mi na fejsa wbił ktoś z Tokio... co zrobić?
Rozstrzelać ich wszystkich i po kłopocie! Za mało bombek chyba mięli w historii, że się proszą o następne... święta idą.. *myśli* może, może... trzeba dokupić bombek!
Edit: tekst nie ma na celu obrażania kogokolwiek, jest czysto humorystyczny.
Ja wczoraj dostałem identyczną wiadomość, nawet miasto w chinach się zgadza, tylko ip trochę inne.
Również kiedyś miałem coś takiego i również z Chin.
tez tak miałem na starym koncie facebooka
heuheuue idz na policje xD
O.o
Dziś czytałem ten temat iiii właśnie otrzymałem:
"Ktoś ostatnio użył Twojego hasła, by zalogować się na Twoje konto Googlexardunek@gmail.com. Ta osoba korzystała z aplikacji (takiej jak klient poczty e-mail) lub urządzenia przenośnego.
Zablokowaliśmy próbę logowania na wypadek, gdyby ktoś chciał się włamać na konto. Sprawdź te informacje:
środa, 4 grudzień 2013 19:34:36 UTC
Adres IP: 58.243.14.211
Jeśli nie rozpoznajesz tej próby logowania, ktoś inny mógł próbować dostać się na Twoje konto. Jak najszybciej zaloguj się i zresetuj hasło. "
2konto pocztowe... ale zawsze, co to się dzieje :/
Ja niestety nigdy czegoś takiego nie miałem, chyba jestem pechowy.
Z tego co pamiętam może niecały rok temu dostałem takie powiadomienie na pocztę,jak w powyższych w lokalizacji były wpisane chiny.
Też kiedyś miałem coś takiego. Tak samo jak u was Chiny.
Ja dostałem coś takiego hoho czasu temu, to włączyłem zabezpieczenie w postaci hasła na telefon i od tamtego czasu nie ma problemu~
Dostałem też coś takiego, na stare konto którego nie używam.
mi siorze z Lublina na fejsa ktoś chciał wbić xD
Ustawcie weryfikację dwuetapową dla pewności.
ja miałem włam na konto blizz z Korei :|
Właśnie ustawiłem weryfikacje duetapową, powinno rozwiązać "problem" i można spać bezpiecznie (pozornie)
Też to miałem i też Chiny.