Próba Zed'a

Witam, elo, czołem . Jak kto woli :D

Otóz mam prośbę. Mam już 6300 ale chciałbym looknąć zedzika na pbe przed tym jak wydam tą kae w błoto, więc jeśli byłby ktoś miły..

to mógłby użyczyć mi konta do jutra. Chciałbym go tylko zobaczyć czy się nadaje do kupna.

Co wy macie z tymi kontami PBE? Wszędzie pożycz i pożycz. Wcześniej tego nie było i ludzie dawali radę.

nie masz ? to się nie udzielaj. Teraz jest zamknięta rejestracja i nie ma jak założyć konta jeśli to cie oświeci.

Bo zablokowali rejestrację. Osobiście cię nie znam, a konto jest dla mnie ważne, szczególnie teraz, gdy nie można się rejestrować. Powiem tylko, że ma świetną jak dla mnie mechanikę, dobry dmg, i jest to lepsza wersja Talona.

Niedzio zepnij poślady i wyluzuj ;p . Wiem, że jest zamknieta rejestracja, a sam konto mam jeśli cie to interesuje. Pytam się tylko, czemu się ostatnio zrobił się taki popyt na to. Bo chyba już ze 3 tematy takie były. A Zed? Assassin, w late potrafi wywalić całkiem ładny dmg, do tego ma mechanikę dającą więcej funu (zabawa cieniami), ale jak dla mnie nie jest on czymś specjalnym.

Trzeba było myśleć o kontach wcześniej, a nie teraz każdy prosi o konto.

Proszę administratorów o stworzenie nowego działu: "Sępowisko" gdzie ludzie będą sępić od innych konta, kasę na psc i inne. >.<

ludzie rzeczywiście ten portal schodzi na psy.. ;/ o Tobie Azrael nie mówię. Po jaką cholerę się tu udzielacie jeśli nikt was o to nie pytał ? zapytałem o konto a tu hejtt. dobra, dzięki wielkie. Temat do zamknięcia bo nie chce patrzeć na te przykre trolle tych dzieci. cya.

Niedługo zobaczymy tematy w stylu: "Czy ktoś może użyczyć mi swojego konta bankowego do jutra? Chciałem zobaczyć ile mogę pieniędzy przenieść z jednego konta na drugie i jak to szybko się odbywa. Obiecuje, że jutro oddam z całą sumą na koncie."

Ament.

proszę o warna dla tego pana 2@up

Zamknąć temat, bo zacznie się dyskusja niepotrzebnie, i po sprawie, był już dzisaj taki jeden ;).

Codziennie takie są. Oto nieodłączna część naszego forum.

ok . powiecmy że ...wyżebrałeś...? dobra, porzyczyłeś od kogoś konto. na PBE sie nie wbijesz. sam chce zeda przetestwoać. od dnia patcha na PBE kiedy zed sie pojawił ani razu nie wbiłem na konto. czemu? logujesz sie , kolejka do logowania. w dzień powyżej 9000 osób to norma. w nocy jest około 5-6 tysięcy. strasznie wolno ta kolejka idzie. kiedy raz zobaczylem ze kolejka tylko(!) 4000 to poczekalem az mnie zaloguje. czekalem...czekalem...czekalem... 1h 20 min i nadal pozostał 1000 tys.! radzie poczekać 1-2 tygodnie az napaleńcy na zeda przejda na globala zeby go kupic.

PS. nawet jesli bedziesz siedzial np. 5 godzin i powiecmy wbijesz czuje ze sa takie lagi i takie servy przeciazone ze wylaczysz to owiele szybciej niz wlaczyles(to napewno :)) tyle

Ja dzisiaj wchodziłem i na starcie byłem na ok.1200 miejscu co zajęło 5 minut na wejście. :)

ok . powiecmy że ...wyżebrałeś...? dobra, porzyczyłeś od kogoś konto. na PBE sie nie wbijesz. sam chce zeda przetestwoać. od dnia patcha na PBE kiedy zed sie pojawił ani razu nie wbiłem na konto. czemu? logujesz sie , kolejka do logowania. w dzień powyżej 9000 osób to norma. w nocy jest około 5-6 tysięcy. strasznie wolno ta kolejka idzie. kiedy raz zobaczylem ze kolejka tylko(!) 4000 to poczekalem az mnie zaloguje. czekalem...czekalem...czekalem... 1h 20 min i nadal pozostał 1000 tys.! radzie poczekać 1-2 tygodnie az napaleńcy na zeda przejda na globala zeby go kupic.PS. nawet jesli bedziesz siedzial np. 5 godzin i powiecmy wbijesz czuje ze sa takie lagi i takie servy przeciazone ze wylaczysz to owiele szybciej niz wlaczyles(to napewno ) tyle

jeszcze zapomniales dodac ze instant lock bedzie zed :) wiec jako polaczek ktory bedzie mial na PBE okolo 100/200 ms pingu zapomnij ze jako pierwszy go lockniesz:) + nie wyjdziesz z gry zeby sprobowac jeszcze raz go locknac bo kilka h musisz poczekac i tak w kolko :) no chyba ze na boty pograsz ale to niema sensu bo z botami to shaco pod AP cisniesz:)

ludzie rzeczywiście ten portal schodzi na psy.. ;/ o Tobie Azrael nie mówię. Po jaką cholerę się tu udzielacie jeśli nikt was o to nie pytał ? zapytałem o konto a tu hejtt. dobra, dzięki wielkie. Temat do zamknięcia bo nie chce patrzeć na te przykre trolle tych dzieci. cya.

Masz racje schodzi na psy, ale głównie przez takie tematy jak ten.....Konto jak konto nikt go za freeko nie odda, ani nie pożyczy bo cię nie zna raczej tutaj nikt .....Już był dzisiaj taki temat i został zamknięty.

Ludzie zrozumnie wkóńcu, że takie tematy to spam.....

nie ma to jak nazywać kogoś dziećmi mając 15 lat.Mówisz po jaką cholerę się udzielamy ? Pewnie dlatego, że więszkość z nas ma konto do PBE, tylko nikt ci go nie da ponieważ nikt cię nie zna.

@DOWN dobrze mówiłeś nie powtarzaj się, ponieważ jak narazie to ty robisz spam (już 2 post nie związany w żadnym stopniu z tematem) zamiast reportować posty.

mówiłem, że tak będzie zamknąć temat ;).

Brace yourselves , Tematy na targowisku: Sprzedam konto PBE za 3zł paysafecard, are coming!

Dobra temat zamknę, dzisiaj jeszcze Wam się udało bez warnów (chyba mam dobry humor), ale jak jutro zobaczę taki lub podobny temat, to nie tylko autor dostanie warna, ale i pozostałe osoby, które piszą bezsensowne posty.