Witam,nie mam pojęcia czy na tym forum mogę coś takiego pisać ale ok . Otóż mam problem z 4Story,grę próbuje spatchować ponad tydzień,chodzi o to że po jakimś czasie patchowanie się przerywa i stoi . Patrzyłem na różnych forach i mi nic nie pomogło.Pisałem również o pomoc ale odpowiedzi się nie doczekałem . Dlatego piszę tutaj być może są jacyś gracze którzy grali w 4Story bądż wiedzą jak mi pomóc ( Z GÓRY WIELKIE WIELKIE DZIĘKI )
Problem 4Story!
Wierz mi na słowo, 4Story nawet nie wymaga patchowania bo szybko je usuniesz. Autotracker, P2W, syf.
A jak nie wierzysz, spróbuj jako administrator najpierw.
Próbowałem dalej to samo
W 4Story gram już od 2-lat i gra moim zdaniem jest dobra, wcześniej była genialna tylko Administracja zniszczyła tą gre tak
Prawdopodobnie masz jakiś błąd w pliku przez który nie chce przejść dalej. Musisz usunąć ten plik, wtedy patcher pobierze go na nowo. Chyba jest napisane jaki plik pobiera, nie pamiętam
No właśnie nie pisze
Witam,nie mam pojęcia czy na tym forum mogę coś takiego pisać ale ok . Otóż mam problem z 4Story,grę próbuje spatchować ponad tydzień,chodzi o to że po jakimś czasie patchowanie się przerywa i stoi . Patrzyłem na różnych forach i mi nic nie pomogło.Pisałem również o pomoc ale odpowiedzi się nie doczekałem . Dlatego piszę tutaj być może są jacyś gracze którzy grali w 4Story bądż wiedzą jak mi pomóc ( Z GÓRY WIELKIE WIELKIE DZIĘKI )