Witam
Mam pewien problem z Aionem, a konkretnie z tworzeniem postaci.
Nie mogę zmienić koloru oczu postaci. Wiem że, to dość błahy problem, pomimo to bardzo proszę o pomoc. Uważacie że, to błąd gry czy może komputera? Bardzo proszę o pomoc.
Witam
Nie mogę zmienić koloru oczu postaci. Wiem że, to dość błahy problem, pomimo to bardzo proszę o pomoc. Uważacie że, to błąd gry czy może komputera? Bardzo proszę o pomoc.
Spróbuj przeinstalować grę.
p.s. Czemu w Targowisku?
Tak się dzieje jeśli masz niskie ustawienia grafiki. Wejdź w zaawansowane i pobaw się suwakiem "shaders".
Btw. Zły dział.
Emmm przepraszam jestem nowym użytkownikiem (chociaż wiem że to może mnie nie usprawiedliwiać), na drugi raz się poprawię i bardzo dziękuję za szybką odpowieć pozdrawiam
Myślę, że nic takiego się nie stało. Zły dział zapewne zostanie Ci wybaczony i po to jest właśnie forum żeby nowi gracze mogli tworzyć takie tematy.
Także w mojej ocenie nie powinieneś przepraszać
Natomiast jeśli nie zadziała porada kolegi wyżej spróbuj przeskanować clienta patcherem (w celu sprawdzenia czy wszystkie pliki zostały poprawnie zainstalowane).
Jeśli to nie pomoże to napisz do supporu gry oni na pewno pomogą, parę razy korzystałem i byłem zadowolony
Jeżeli chodzi o kolor oczu to działa tylko na "High Engine"
W opcjach graficznych masz do wyboru dwa silniki graficzne.
Co do błędu z "czerwonymi teksturami" Karta graficzna nie wyrabia. Jaki masz sprzęt? Może masz lapka z dwoma kartami i włącza Ci Aiona z zintegrowanej?
Witam