<problem> Dragon Nest HELP!

Witam chciałbym wam przedstawić mój problem z grą Dragon Nest SEA. Otóż kiedy włączam grę zaczyna się patchować po jakimś czasie przestaje i wyskakuje napis Patch process failed i tak cały czas. Odinstalowywałem grę , pobierałem od nowa i nic nie pomogło. pomóżcie !!!

Próbowałeś instalować patcha który udostępnili na głównej stronie ? Jutro wprowadzają cap 50 myśle że w tym tkwi problem :P

Ułatwie sprawe http://dn.cherrycredits.com/news-single.php?title=147396-notice-manual-patch-v70-is-now-available

nie prubowałem ale dzięki za chęci jak zadziała dam znać ;) grasz w DN ??

Taa ale na chwilę obecną zrobiłem przerwę zacząłem prace niedawno ale jutro mam zamiar zobaczyć jak się sprawy mają po tym update :) jak cos wbijaj na westwood i poszukaj kogoś od Exilum :)

Ściągnąłem patcha ale kiedy go uruchamiam pisze "Execute the manual patch in your Dragon Nest folder" o co kaman.?? O.o

no pisze ze masz go odpalic w folderze z grą

no i odpalilem

ejj okej wkleiłem ten update do folderu z grą ale mam za starą wersie bo aż 60 a aktualna z tego co wiem jest 69 chyba albo 68 raczej bede musial poczkeac ze sciagnieciem do jutra bo teraz nie da sie pobrac ;/

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

Nowego patcha będzie można zainstalować dopiero jutro po inspekcji

Problem z tym patch failed mialem podobny. wystarczylo wyczyścić w moim przypadku historie przegladarki. Zadziałalo i nie mam już z tym problemu.

Spróbuj uruchomić launchera jako administrator. Wyłącz też antywirusa na czas aktualizacji.

nadal nie chodzi cały czas patch process failed nie chce sie zaktualizowac prubowalem tez tego z wyczyszczeniem historii ale ruwniez nie pomoglo ;// moze jakies inne pomysly.??

Czesc, mam podobny problem patch process is filed,jednakze mam wersje Dragon Nest EU

Witam chciałbym wam przedstawić mój problem z grą Dragon Nest SEA. Otóż kiedy włączam grę zaczyna się patchować po jakimś czasie przestaje i wyskakuje napis Patch process failed i tak cały czas. Odinstalowywałem grę , pobierałem od nowa i nic nie pomogło. pomóżcie !!!