Tak jak w temacie, jak wlącze grę , i biegnie se taki potworek i na dole ładuje sie pasek, gdy dochodzi on do końca ten ludek zatrzymuje się(zawiesza)
I nic sie nie dzieje :<
Czekajlem z 1 minute po czym wylączcylem, jaki może być tego problem ?
Tak jak w temacie, jak wlącze grę , i biegnie se taki potworek i na dole ładuje sie pasek, gdy dochodzi on do końca ten ludek zatrzymuje się(zawiesza)
Żartujesz sobie chyba? Gra wystartuje dopiero jutro o godzinie 10:00, serwery są wyłączone, pisze jak byk w Newsie Q_Q
Ta, to wiem, ale się pytam, czy ktoś też tak, ma czy to może nie jest winą wyłączonych serverow. Bo w innym temacie gosciowi pisze ,że ma "Unable connect to server"
Wiec chyba w takim razie powinno mnie dalej przeniesć czy też tak masz ?
Na wszelki wypadek możesz przeinstalować grę. Jaki Windows, konfiguracja komputera?
Problem naprawiony !
Musiałem zmienić sobie ustawienie grafiki ostoczenia na Low i jest łądnie ok .
Można zamknąć !
Będzie ci to chodziło na integrze ? XD, mi nawet LoL na moim lapku nie trzyma stałego fpsa na najniższych, a mam to samo co ty, a DN wygląda zdaje się lepiej
Minimum to Nvidia 7600
zobacz tu xD http://www.systemreq...ntslab.com/cyri
żal czekałeś około minuty ja poczekałem 2 i odrazu poszło. Ludzie sami sobie robią problemy