Problem graficzny

Witam, podczas gry w GW2 czasami w różnych miejscach pojawiają mi się niebieskie kształty? Nie wiem jak to określić, jakieś smugi , figury geometryczne. Pojawiają się na ułamek sekundy i tak co jakiś czas. Czy ktoś miał podobny problem ? Od czego może się ta dziać? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.

Sterowniki od karty graficznej aktualne?

Może coś w ustawieniach twojej karty jest nie halo.

W ogóle jaką masz kartę graficzną?

karta Graficzna Nvidia Geforce GTS 250

Sterowniki najnowsze

Kartę Ustawałem z poradnikiem na Forum GW2

Przeinstaluj Gw , pomoze.

Jeśli zrobie napraw pomoże bo mam podobny problem??

Bugi graficzne o których mowa fachowo nazywają się "flickering"

http://www.youtube.com/watch?v=VXPMcqGLeMg

Prawdopodobnie problem ze sterownikami lub walniętą pamięcią. Bardzo popularny na kartach amd serii 7xxx, w grach korzystających z direct X9.

Flickerning również od czasu do czasu pokazuje się u mnie, a kompa słabego nie mam 7970+i5 3470. Wszystkie mem testy, fur marki i tego typu bzdury komputer przechodzi bez zarzutu, a w niektórych grach od czasu mam tego typu problemy. Grafa 2 razy była na gwarancji - ponoć wszystko z nią ok.

Witam, podczas gry w GW2 czasami w różnych miejscach pojawiają mi się niebieskie kształty? Nie wiem jak to określić, jakieś smugi , figury geometryczne. Pojawiają się na ułamek sekundy i tak co jakiś czas. Czy ktoś miał podobny problem ? Od czego może się ta dziać? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.