Cze cze czeeeść :>! Od razu przejdę do rzeczy: Dostałem klucz do ww. gry ale kiedy dopalam instalkę wyskakuje mi błąd "Coś poszło nie tak podczas otwierania pliku. Jeśli połączenie z Internetem działa,może być wymagana ponowna instalacja" -czy coś w ten deseń. Wiecie może o co chodzi ? :>
Problem HearthStone
Pobierz ten programik Battle.net ponownie, zainstaluj, pobierz przez niego gierkę ponownie i powinno być cacy.
Ten sam błąd wyskakuje mi kiedy chcę zainstalować ten program ;__;.
Dzis bawilem sie z tym 6 godzin, i slyszalem ze wiele osob ma problemy z odpaleniem tego gówna, ale przechodzac do rzeczy:
Usun wszystko co ma zwiazek z hearthstone i blizzard z AppData(ukryty folder w dokumentach) tak samo z Program Files, i zresetuj komputer, postaraj sie ponownie zainstalowac. Jesli blad wyskakuje nadal, poszukaj launchera p-klik na niego i we wlasciwosciach zmien zgodnosc na taki system ktory posiadasz. Jesli oby dwie rzeczy wymienione wyżej nie pomogly to zrob nowy profil (chodz o ten windowsowy) i najlepiej z ustawieniami administratora i wtedy odpal i zobacz czy ci pojdzie. Jezeli pomoglem to ciesze sie bardzo
Sciaganąłem na 2 dzien i działało, ja mam problem ze np pisze ze kliknij zeby grać i nic;/
Handlarz, zrob nowy profil systemowy i smiga jak ta lala, ide o zakład
@Nihigod Sorz,przegrałeś zakład :<.>
Mialem to samo. Wywaliłem wszytko zwiazane z batelenetm i blizardem z folderu c/programdata i działa
Cze cze czeeeść :>! Od razu przejdę do rzeczy: Dostałem klucz do ww. gry ale kiedy dopalam instalkę wyskakuje mi błąd "Coś poszło nie tak podczas otwierania pliku. Jeśli połączenie z Internetem działa,może być wymagana ponowna instalacja" -czy coś w ten deseń. Wiecie może o co chodzi ? :>