Problem: Kamera

Witam!

Mam takie szybkie pytanie: podczas samouczka kamera "przemieszczała" się wraz z bohaterem, natomiast gdy już grałem z innymi kamera pozostawała bez ruchu i musiałem ją ruszać strzałkami/myszką. Jest to uciążliwe, i tutaj jest pytanie:

Da się przywrócić, by kamera automatycznie wędrowała za bohaterem?

Pozdrawiam!

Naciśnij t albo y, nie paiętam.

Ewentualnie poszukaj ikonki oka na dole ekranu, to dostaniesz locka na nowo. Ale wierz mi, kamera ustawiona na championie to beznadziejny sposób na grę :)

Witam!Mam takie szybkie pytanie: podczas samouczka kamera "przemieszczała" się wraz z bohaterem, natomiast gdy już grałem z innymi kamera pozostawała bez ruchu i musiałem ją ruszać strzałkami/myszką. Jest to uciążliwe, i tutaj jest pytanie:Da się przywrócić, by kamera automatycznie wędrowała za bohaterem?Pozdrawiam!

Zamiast nabijać posty wystarczy zajrzeć w opcje sterowania w grze.

Zamiast nabijać posty wystarczy zajrzeć w opcje sterowania w grze.

Faktycznie, kto tu nabija posty. Przy mojej ilości 13 (0.04 na dzień) naprawdę mi zależy, żeby być w top10 postów -.- Widać, że co poniektórzy to naprawdę nie mają co robić.

Co do innych wypowiedzi to dzięki, na pewno wieczorem sprawdzę.

Pozdrawiam!

1-sza ikona obok mapy od prawej :D

Po prostu ikona która wygląda jak oko. W samouczku ta babka co jest "lektorem" mówi o tym, nie uważałeś na lekcji :P, ale opcja by mieć kamerę ciągle wyśrodkowaną na bohaterze to nie jest dobry wybór, ponieważ nie masz pełnego wglądu na sytuację w grze, ale lepiej móc się w każdej chwili przenieśc gdzie indziej z widokiem.

Witam!

Mam takie szybkie pytanie: podczas samouczka kamera "przemieszczała" się wraz z bohaterem, natomiast gdy już grałem z innymi kamera pozostawała bez ruchu i musiałem ją ruszać strzałkami/myszką. Jest to uciążliwe, i tutaj jest pytanie:

Da się przywrócić, by kamera automatycznie wędrowała za bohaterem?

Pozdrawiam!