[Problem] Microsoft Visuac C++ bug

Cześć. Iż jest to mój pierwszy post na forum postanowiłem się przywitać ' Dobrywieczór i witajcie '.

A więc tak, nie owijając w bawełnę przejdę do problemu.

Mianowicie chodzi o Microsoft Visuac C++ bug. Wszystko pięknie działa do momentu prologu, potem wszystko leci już na łep na szyję. Gdy posatć ma się pojawić w karczmie (?) wyskakuje mi komunikat o Microsoft Visuac C++ bugu i wywala mnie z gry. Instalowalem juz MSV Redistributable 2010 ale to nic nie daje : / ciągle jest to samo. Jeśli ktoś miał ten sam problem i sobie z nim poradził nieh opisze mi jak obejść to cholerstwo... :angry: Czy może być to przyczyną mojego znakomitego (

Za pomoc z góry dziękuję.

PS: Dla ludzi którym nie działa Proxyfier. Darujcie sobie ten program i użyjcie Super Socks5 Cap. Pozdrawiam. B)

może zainstaluj na nowo Vindictusa ;D ?

3 razy reinstalowałem : / To 4 raz mi się nie opłaca.

Miałem taki sam problem przy innych grach kiedyś.

Okazało się, że mój antywir nie wykrył wirusów które siedziały gdzieś głęboko w plikach systemowych i pożerały biblioteki różnych ważnych programów takich jak directx czy C++.

Jak zwykle jedyną metodą był oczywiście FORMAT !!

W starszych grach pomagało na to zmienienie rozdzielczości, bądź gamy kolorów o niższą w bity opcje...Jednak Vindictus się raczej nie kwalifikuje.

Przeskanuj kompa, i sprawdź czy nie brakuje ci bibliotek C++, najlepiej jakbyś umieścił screan z błędem.

Ha screen z błędem jeszcze żeby to takie łatwe było xD

Nie zdążę Print Screen'a wcisnąć a już minie z gry wywala : /

Ale spróbuję

Yyyyyy nie wiem co się stało ale po odpaleniu vindictusa przez Xfire zadziałał ...-.-'

Dobra dzięki wszystkim za jakiekolwiek porady. Do zobaczenia.

Temat do zamknięcia !

Cześć. Iż jest to mój pierwszy post na forum postanowiłem się przywitać ' Dobrywieczór i witajcie '.

A więc tak, nie owijając w bawełnę przejdę do problemu.

Mianowicie chodzi o Microsoft Visuac C++ bug. Wszystko pięknie działa do momentu prologu, potem wszystko leci już na łep na szyję. Gdy posatć ma się pojawić w karczmie (?) wyskakuje mi komunikat o Microsoft Visuac C++ bugu i wywala mnie z gry. Instalowalem juz MSV Redistributable 2010 ale to nic nie daje : / ciągle jest to samo. Jeśli ktoś miał ten sam problem i sobie z nim poradził nieh opisze mi jak obejść to cholerstwo... :angry: Czy może być to przyczyną mojego znakomitego (

Za pomoc z góry dziękuję.

PS: Dla ludzi którym nie działa Proxyfier. Darujcie sobie ten program i użyjcie Super Socks5 Cap. Pozdrawiam. B)