[Problem] Nie mogę zainstalować MW3

Sprawa wygląda następująco:

Wkładam płytę wszystko ładnie wyskakuje okno do instalacji klikam instalacji tam "Dalej" -> "Dalej" i po przejściu "Przygotowania plików" a dokładniej Singleplayera staje wszystko na Multi i nie chce się w ogóle za instalować.

Szukałem jakiś forum dot. CoD ale większość albo nie żyje albo nie działa. Szukałem też co z tym zrobić ale takich przypadków jak ten to nie znalazłem.

Tutaj screen: 16489977462690702935.jpg

Jeżeli to wersja na steam to dlaczego jej nie po prostu ściągniesz ??

A ja zaczne tak może z innej beczki. Dałbyś linka do tapetki ?

A jeśli chodzi o sprawe instalatora to tak jak przedmówca napisał. Jak to jest wersja steam to ze steama sciagnij albo jak ci nie bedzie dzialać to sciągnij z jakiegoś pirata czy coś czystą wersje i wpisz w niej CD-key'a z opakowania.

Ale ja mam całą płytę więc po co mam ściągać skoro mogę zainstalować ją z płyty :/

Nie da się czegoś zrobić?

Bojler - wysłałem Ci na PW tam masz też tą "moją tapete"

@edit

Może masz felerną płytę, czy coś~ Wgl ile czekasz, po jakim czasie tracisz cierpliwość?

Puściłem to przez noc i nic..

BTW. Ja to z płyty zainstalować próbuje i nic.. Bo Single waży 16 gb i tak samo multi ;/

Ale to nie jest możliwe bo normalnie mogę wejść w tę płytę zobaczyć co na niej jest i to okno z Instalatorem też wyskakuje klikam instaluj i tam się już lipa robi ;/

Słuchaj, jeśli masz grę na Steam zarejestrowaną to olej tą płytę. Masz ją na steam, poświęć ten czas i pobierz.

Ale tak lipa trochę bo mieć płytę i za każdym razem ściągać to bida :-/

Uruchom instalator jako administrator?

Nic nie daje i w trybie zgodności też nic

wymień w sklepie w którym kupiłes na nowe bo prawdopodobnie płyta jest walnięta. Probowałeś na innym komputerze? Jeżeli to samo to walnięta płyta.

Ściągnij z steam jeśli nie pomoże to pewnie będzie znaczyło o kluczu, że jest np. rosyjski i będzie działał na terytorium Rosji.

Płytę wymieniłem i nic :( Teraz ściągam i zobaczymy czy zadziała.

Sprawa wygląda następująco:

Wkładam płytę wszystko ładnie wyskakuje okno do instalacji klikam instalacji tam "Dalej" -> "Dalej" i po przejściu "Przygotowania plików" a dokładniej Singleplayera staje wszystko na Multi i nie chce się w ogóle za instalować.

Szukałem jakiś forum dot. CoD ale większość albo nie żyje albo nie działa. Szukałem też co z tym zrobić ale takich przypadków jak ten to nie znalazłem.

Tutaj screen: 16489977462690702935.jpg