Problem paypal - prosze o pomoc

Witam! już nie mam sił więc radzę się Was, doświadczonych.

1.Mam pieniądze na paypal.

2.Chce zapłacić za overwatch.

3.Klikam na metodę płatności "PayPal"

4. Przechodzi dalej do strony paypal bym mógł się zalogować.

5. Wymaga zaakceptowania powiązania z kartą bankową (niestety nie da się nie akcepotować)

6. Akceptuje bo nie mam wyjścia

7. "Metoda płatności kartą kredytową nie powoiodła się"
8. Spam sms z mbanku że nie mam potwierdzonego limitu karty kredytowej (mam tylko debetową)

9. RAGE,

Jest sposób by płacić tylko z PAYPAL? bez żadnych kart?

Płacić przez pp można bez podpinania karty, jeżeli masz odpowiednią kwotę na pp, nie powinno pytać Cie o powiązanie z kartą, jeżeli oczywiście masz paypala powiązanego z kontem bankowym. Mnie prosi o powiązanie z kartą tylko w przypadku kiedy nie mam wystarczającej ilości pieniędzy na koncie pp aktualnie, może u Ciebie jest ten sam problem :)

Ja mam paypal bez karty kredytowej i normalnie robię przelew na paypal i po 5 minutach jest kasa- klikasz przelej pieniądze błyskawicznie i tyle.

Kupowałem Overwatch przez PP (oficjalny sklep Blizza) i normalnie weszlo. Równiez nie mam karty podpietej.

Obstawiam, że płacisz w obcej walucie i PayPal po zmianie kursu uznaje, że powinieneś zapłacić więcej, niż masz na koncie. Możesz gdzieś w opcjach paypala "przeliczyć", ile wg nich masz na saldzie obcej waluty i pewnie wtedy wyjdzie, że jednak za mało. Dlatego też prosi Cię o podpięcie karty - żeby te ostatnie grosze mógł pobrać z niej.

Co do problemów z kartą płatniczą - A) - albo nie masz nic na koncie, albo - co o wiele bardziej prawdopodobne - B) dużo płaciłeś w tym okresie rozliczeniowym kartą za transakcje internetowe i przekroczyłeś limit karty. Nie wiem, jak w Twoim banku, ale wydaje mi się, że zalogowanie się i zwiększenie limitu płacenia kartą przez internet powinno być możliwe.

mieliście rację, śmiesznych 2 centów zabrałko do overwatch, przelałem i czekam znów na głupie 4zł... Dzięki Wam, lecą plusiki :)

Witam! już nie mam sił więc radzę się Was, doświadczonych.

1.Mam pieniądze na paypal.

2.Chce zapłacić za overwatch.

3.Klikam na metodę płatności "PayPal"

4. Przechodzi dalej do strony paypal bym mógł się zalogować.

5. Wymaga zaakceptowania powiązania z kartą bankową (niestety nie da się nie akcepotować)

6. Akceptuje bo nie mam wyjścia

7. "Metoda płatności kartą kredytową nie powoiodła się"
8. Spam sms z mbanku że nie mam potwierdzonego limitu karty kredytowej (mam tylko debetową)

9. RAGE,

Jest sposób by płacić tylko z PAYPAL? bez żadnych kart?