Problem Płyta główna

Witam wszystkich, otóż mam pewien problem i nie za bardzo wiem co zrobić. Otóż sprawa wygląda następująco, kupiłem jakieś 3 miesiące temu płytę główną ASRocka (model B75M-GL R2.0) pod socket lga 1155 wkładając procesor upuściłem go na ten slot i mam wygiętych pare pinów. Gwarancji mi na pewno nie uznają więc może ktoś poradzi co z tym fantem uczynić ? Jakiś serwis może czy coś ?

Napisz do ASRocka czy nie wymieniają socketów, a jak nie to szukaj serwisu, który tym się zajmuje

No własnie wolałbym jakiś serwis bo z producentem to wiadomo jak jest trochę bym musiał czekać. Może ktoś się zna jakiś dobry serwis ?

Nie, nie zna tym bardziej, że nikt nie wie gdzie mieszkasz... Wpisz w google "serwis komputerowy [nazwa miasta]" czy "wymiana socketów"

Witam wszystkich, otóż mam pewien problem i nie za bardzo wiem co zrobić. Otóż sprawa wygląda następująco, kupiłem jakieś 3 miesiące temu płytę główną ASRocka (model B75M-GL R2.0) pod socket lga 1155 wkładając procesor upuściłem go na ten slot i mam wygiętych pare pinów. Gwarancji mi na pewno nie uznają więc może ktoś poradzi co z tym fantem uczynić ? Jakiś serwis może czy coś ?