PROBLEM! Pobieranie GW2

Siemka. Dzis kupilem kluczyk do GW2, zaczalem pobieranie. Mialem pobrane 8gb ponad, ale zresetowal mi się PC. Wlaczylem od razu GW2 , bylo naprawianie plikow.. Ale niestety pobieranie znow zaczelo sie od 0% + mialem do pobrania 250k plikow.. W folderze GW2 plik wazy 8.3gb i nie rośnie.

Da sie to jakos naprawic? Bo chcialbym przed pólnocą jeszcze mieć ściągnięte..

Chyba musisz usunąć całość i od nowa zacząć ściągać ;/

To co pobrałeś wcześniej już jest na dysku, na procenty w pobieraniu nie patrz.

Bo to sumuje pliki które masz pobrać a nie co już posiadasz.

8GB już masz to zostało jeszcze 8/9GB do ściągnięcia.

Pobieraj i się nie martw.

Edit:

Całkowita waga gry - 16,2 GB (bajtów: 17 461 264 488).

To co pobrałeś wcześniej już jest na dysku, na procenty w pobieraniu nie patrz.Bo to sumuje pliki które masz pobrać a nie co już posiadasz.8GB już masz to zostało jeszcze 8/9GB do ściągnięcia.Pobieraj i się nie martw.Edit:Całkowita waga gry - 16,2 GB (bajtów: 17 461 264 488).

Tylko że ten plik 8gb w ogóle nie rośnie :/ I mam teraz np. 12% , 2.6GB pobrane, to jak ściągnie mi się te brakujące ~5GB to co się stanie, jeżeli nie będzie jeszcze 100% wtedy?:P

A czemu myślisz że nie będzie 100%?

To działa dość nietypowo.

PRZYKŁADOWO

Masz 100plików (w tym wypadku 1plik = 1%). Łącznie masz przyjmijmy 5GB do pobrania, z czego pliki 1, 2, 99 które ważą 1GB kazdy a reszta 2GB.

Czyli jak pobierzesz 2GB danych ( 2pierwsze pliki) będzie wyświetlać 2% następnie szybko będą procenty skakać aż znowu na chwile zatrzyma się na 99% (który to plik waży 1GB).

Czekaj spokojnie i zdaj raport czy oby się niepomyliłem.

P.S. Jeśli się pomyliłem niech ktoś mnie sprostuje, wszystko co pisze wynika z obserwacji a nie dokładnych "testów"/"mierzenia".

A czemu myślisz że nie będzie 100%?To działa dość nietypowo.PRZYKŁADOWOMasz 100plików (w tym wypadku 1plik = 1%). Łącznie masz przyjmijmy 5GB do pobrania, z czego pliki 1, 2, 99 które ważą 1GB kazdy a reszta 2GB.Czyli jak pobierzesz 2GB danych ( 2pierwsze pliki) będzie wyświetlać 2% następnie szybko będą procenty skakać aż znowu na chwile zatrzyma się na 99% (który to plik waży 1GB).Czekaj spokojnie i zdaj raport czy oby się niepomyliłem.P.S. Jeśli się pomyliłem niech ktoś mnie sprostuje, wszystko co pisze wynika z obserwacji a nie dokładnych "testów"/"mierzenia".

No ok :) Tylko że męczy mnie ten pieprzony pliczek który nie rośnie ani nic :D

+ Zauważyłem, że pliki się ściągają cały czas a miejsce na dysku nadal takie same przez jakiś czas już :P 51GB wolnego BEZ PRZERWY, tzn jak pobralem tamte 8gb to zajelo te 8GB bo bylo 59GB wolnego na dysku. :P

To faktycznie dziwne.. ale nigdy tego nie obserwowałem jak to "rośnie".

To faktycznie dziwne.. ale nigdy tego nie obserwowałem jak to "rośnie".

Wlasnie to najbardziej mnie martwi..

Dobra, więc tak, ściągnęło mi się 8GB teraz , mam 38% :P 152k plików przede mną..

Ja z gw miałem podobnie :P i raz tak jak ktoś wyżej napisał reszta plików od 0 się pobrałą, a raz od nowa całość leciała mimo tego ze na dystku juz byla ponad polowa ;). ale to tylko z dwa razy bo tak to normalnie idzie

I jak było z tym pobieraniem? Ile łącznie musiałeś pobrać?

Siemka. Dzis kupilem kluczyk do GW2, zaczalem pobieranie. Mialem pobrane 8gb ponad, ale zresetowal mi się PC. Wlaczylem od razu GW2 , bylo naprawianie plikow.. Ale niestety pobieranie znow zaczelo sie od 0% + mialem do pobrania 250k plikow.. W folderze GW2 plik wazy 8.3gb i nie rośnie.

Da sie to jakos naprawic? Bo chcialbym przed pólnocą jeszcze mieć ściągnięte..