Problem polaczenia z internetem

witam mam taki problem bo kupilem ostatnio nowy komputer zainstalowame windowsa po czym chcialem skonfigurowac internet i tu wystapil problem poniewaz nie wime czemu nie wykrywam mi w nowym kompie karty siecieowej i nie wiem co mam zrobic internet mam z t-mobile zaznacze do tego ze siedze w niemczech. robie wszystko jak jest napisane w ksiazce czyli wpisuje wszystko co jest napisane w ksiazce pomocniczej i co potrzeba probowalm czego umiem i nic ... i czego bym nie zrobil pokazuje ze nie wykrywa karty sieciowej, a na starym kompie dziala wszystko elegancko, polaczenie mam telefonicze z ruterem DSL.

Sterowniki do karty sieciowej zainstaluj, jeżeli masz sprawdź w biosie czy czasami nie jest wyłączona. Jeśli jest to karta zintegrowana z płytą główną, to sterowniki do karty sieciowej powinieneś mieć na płytce ze sterownikami do płyty głównej. Jeśli jest to karta dołożona (np PCI) to sprawdź, co to za model i poszukaj sterowników w necie a następnie zainstaluj. Jeżeli jest to połączenie kablem sprawdź czy lampka sie zapala w miejscu gdzie wpinasz kabel do kompa, jeżeli nie to wina kabla, mam nadzieje, że chociaż trochę pomogłem.

ok dziekoweczka mordo pomogles + dla Ciebie i browar :) temat do zamkniecia

witam mam taki problem bo kupilem ostatnio nowy komputer zainstalowame windowsa po czym chcialem skonfigurowac internet i tu wystapil problem poniewaz nie wime czemu nie wykrywam mi w nowym kompie karty siecieowej i nie wiem co mam zrobic internet mam z t-mobile zaznacze do tego ze siedze w niemczech. robie wszystko jak jest napisane w ksiazce czyli wpisuje wszystko co jest napisane w ksiazce pomocniczej i co potrzeba probowalm czego umiem i nic ... i czego bym nie zrobil pokazuje ze nie wykrywa karty sieciowej, a na starym kompie dziala wszystko elegancko, polaczenie mam telefonicze z ruterem DSL.