Problem Rozwiązany

Witam, pobrałem black desert i wystąpił taki problem, że podczas odpalania launchera mam czarne tło i nie mogę się zalogować bo nic nie widać, gdy uda mi się jakoś trafić myszką i się zalogować po wciśnięciu przycisku "PLAY" gra nic nie robi po prostu stoi tak jak stało.

Dodam że posiadam windows 8.1 jeżeli ma to znaczenie

robiłeś może reinstal?

jakbyś podał specyfikację kompa byłoby łatwiej...

robiłeś może reinstal? 

Tak

jakbyś podał specyfikację kompa byłoby łatwiej...

To nie ma nic do rzeczy bo to launcher jest czarny nie gra, zresztą miesiąc temu grałem i śmigało 60fps

Znalazłem coś takiego http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/31920-launcher-black-screen/

Ostatni post zapewne ci może pomóc jeśli nie będziemy kombinować

Znalazłem coś takiego http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/31920-launcher-black-screen/ 

Ostatni post zapewne ci może pomóc jeśli nie będziemy kombinować

Był byś w stanie przetłumaczyć to na polski bo kompletnie nie rozumiem :/

tak na poważnie?.....a od czego jest google tłumacz?....wszystko pod twarz podać zero jakiejkolwiek inwencji...

to tylko nam powiedz czy to laptop czy pc...

Jasne napisze mniej więcej o co chodzi.

Wiec wchodzisz w panel sterowania-> menedżer urządzeń-> karty graficzne i wyłączasz jeden sterownik karty (tego którego chcesz wyłączyć)

Mam nadzieje że pomogło

osobiście pogrzebał bym w sterownikach i skonfigurował go tak by nie trzeba było by wyłączać jednego znich

Jasne napisze mniej więcej o co chodzi.

Wiec wchodzisz w panel sterowania-> menedżer urządzeń-> karty graficzne i  wyłączasz jeden sterownik karty (tego którego chcesz wyłączyć)

Mam nadzieje że pomogło

osobiście pogrzebał bym w sterownikach i skonfigurował go tak by nie trzeba było by wyłączać jednego znich

Dziękuje ci za pomoc pomogło wystarczyło wyłączyć kartę dedykowaną jak napisałeś.

Witam, pobrałem black desert i wystąpił taki problem, że podczas odpalania launchera mam czarne tło i nie mogę się zalogować bo nic nie widać, gdy uda mi się jakoś trafić myszką i się zalogować po wciśnięciu przycisku "PLAY" gra nic nie robi po prostu stoi tak jak stało.

Dodam że posiadam windows 8.1 jeżeli ma to znaczenie