Problem Steam 13.03.2014

Mam neta wszystko ok ale gdy chce się zalogować ONLINE to piszę że nie udało połączyc sie z steam itp.

Jest to przejściowe czy co? Bo f1 2013 trial jest to bym se pograł a pobrać nie moge :/

btw. Tiba czy PoE

Mam to samo właśnie sprawdzałem..

Steam jest wyłączony od chyba godziny, sprawdzajcie reddita co jakiś czas.

Wiadomo przez ile będzie wyłączony ?

Padly pewnie servery, bo to nie jest planowana przerwa, nie ma info na forum. Pechowo, bo nie gralem ze znajomkami w Lefta od ponad miesiaca, dzis chcielismy pyknac po tej przerwie, a tu klops ; p.

http://www.isitdownrightnow.com/steamcommunity.com.html

coś robią albo znowu steam padł bo nawet na ESLu nikt nie gra a miały być mecze fazy grupowej

Steam już działa :)

już nie działa :D

Dzień 3.

Steam nadal nie działa. Nie wiem co zrobić ze swoim życiem. Zaczynam robić się głodny.

Koniec wpisu.

A tak na serio to mogliby coś zrobić z tymi serwerami bo od świątecznej wyprzedaży takie problemy są coraz częstsze...

btw. całego steama.. czy tylko mi w CS:GO ukazała sie kolejna aktualizacja o wadze 3,1gb? wcześniej było to 2,7gb..

btw. całego steama.. czy tylko mi w CS:GO ukazała sie kolejna aktualizacja o wadze 3,1gb? wcześniej było to 2,7gb..

Mój brat ma to samo, co ten Valve z tym Steamem ostatnio odwala to się w głowie nie mieści, wyłączają serwery na kilka godzin bez wcześniejszych informacji. A może ktoś ich DDoS'uje?

też była teoria z ddosami ale nie potwierdzona

proszę zamknąc temat.

lol 1,5k wyświetleń :)

Mam neta wszystko ok ale gdy chce się zalogować ONLINE to piszę że nie udało połączyc sie z steam itp.

Jest to przejściowe czy co? Bo f1 2013 trial jest to bym se pograł a pobrać nie moge :/

btw. Tiba czy PoE