[Problem] Utrata FPS

Witam!

Mam pewien problem ze swoim sprzęciorem:

Pentium 2.8GHz [2CPU]

2GB ram

Geforce 7300 GT

Ostatnio komputer przeszedł małą przebudowę gdyż musiał się podzielić organami do przeszczepu dla innego komputera.

Ale przejdźmy do problemu który polega na tym że mam wielki problem z grami.

Otóż mój komputer spełnia większość wymagań gier, jednak, przy grach typu Fallout 3 lub S.T.A.L.K.E.R [Gry te powinny teoretycznie na minimalnych pójść] gra zaczyna się ciąć. Na początku po włączeniu chodzi płynnie, jednak po około pół godziny grania gra traci na FPS.

Jakaś rada?

Otwórz kompa i go odkurz. I najlepiej zostaw otwartego, zdejmij blachę żeby było jak najlepsze chłodzenie. Miałem identycznie z "Wiedźminem", po ustawieniu odpowiedniego przewiewu działał płynnie ^^

Kompa mam otworzonego i stoi przy nim wiatrak, ustawiony tak żeby chłodził wnętrze... Więc to nie to :|

Vertical Sync (Synchronizacja Pionowa). Może ustaw wszystkie parametry w sterach na wysoką wydajność. Ew. format.

Witam!

Mam pewien problem ze swoim sprzęciorem:

Pentium 2.8GHz [2CPU]

2GB ram

Geforce 7300 GT

Ostatnio komputer przeszedł małą przebudowę gdyż musiał się podzielić organami do przeszczepu dla innego komputera.

Ale przejdźmy do problemu który polega na tym że mam wielki problem z grami.

Otóż mój komputer spełnia większość wymagań gier, jednak, przy grach typu Fallout 3 lub S.T.A.L.K.E.R [Gry te powinny teoretycznie na minimalnych pójść] gra zaczyna się ciąć. Na początku po włączeniu chodzi płynnie, jednak po około pół godziny grania gra traci na FPS.

Jakaś rada?