Problem Warface

Witam od 3 dni gram w warface gra świetna jak dla mnie gram na angielskim patchu :D i wczoraj gdy chce sobie zagrać coop to przy wyszukiwaniu lub tworzeniu private room wyskakuje mi : "Sorry quick play cannot find room for you" wcześniej wszystko działało :D Dodam ze wczoraj był patch ok. 30 MB po tym patchu musiałem znow wgrać angielski patch :D i od tego momentu nie działa :D

Proszę o pomoc.

Hmmm... dobre pytanie , to jest coś takiego mniej więcej "Przepraszamy , szybka gra nie może znaleźć pokoju dla Ciebie"

Mam to samo i podejrzewam, że może być to wina tego patcha, a jeśli nie to mamy problem...

czasami tak jest jak duzo ludzi gra to sa lagi dl;ugo szuka i później nie znajduje rooma. wiec trzeba szukac az do skutku. to nie winna patcha ;p

Witam od 3 dni gram w warface gra świetna jak dla mnie gram na angielskim patchu :D i wczoraj gdy chce sobie zagrać coop to przy wyszukiwaniu lub tworzeniu private room wyskakuje mi : "Sorry quick play cannot find room for you" wcześniej wszystko działało :D Dodam ze wczoraj był patch ok. 30 MB po tym patchu musiałem znow wgrać angielski patch :D i od tego momentu nie działa :D

Proszę o pomoc.