[Problem] Warframe

Siemacie , otóż zainstalowałem sobie Warframe z oficjalnej strony ( NIE STEAM ). Gra śmiga jak trzeba lecz wywala mi błąd po 5 minutach gry.

Parametry mojego Kompa są dość wysokie więc nie powinno być problemów z graniem .

CPU : Intel core i5 3.20 Ghz

RAM : 6GB

System operation : 64 bit win 7

Graphic Card : Radeon HD 5450

Probowałem trików z odpalonym Dx11/Dx9 i z uzyciem 64bit jak i 32bit. Nie dało rezultatu.

Aktualizacja sterownikow karty graficznej tez nie pomogla .

SCREEN : http://iv.pl/images/84924560262364767063.png

każda pomoc i sugestia jest dla mnie ważna !

Co to za szwabski error. Niemasz zadnych logow ani nic?

Nie wiem, "program przestał działać" - i to w dodatku po niemiecku :huh: bardzo mało mówi o błędzie, może zacznij od trybów zgodności, kompozycji wizualnych, a może odpal jako administrator (rzeczy raczej banalne, o których każdy powinien wiedzieć ale od czegoś trzeba zacząć ;) )

z checią bym po polsku pokazał wykaz błędu lecz to kumpla screen z jego kompa , a on z niemiec :) . Wlaśnie nie wiem gdzie znaleźć logi , na 5 forach cisza na ten temat a na oficjalnym forum gry , support wgl nie reaguje na ten problem a post liczy sobie niezla popularnosc tym bardziej w kartach ATI . Zgodnosc to raczej mało prawdopodobne , sprawdze jeszcze tego uruchom jako administrator , bo nie wiem czy miał odpalone . Ogólnie pobierał na stream i z oficjala i zadna wersja nie działała prawidłowo , ustawienia graficzne itp ma ustawione na minimalne.

Więcej sugestii + :)

Siemacie , otóż zainstalowałem sobie Warframe z oficjalnej strony ( NIE STEAM ). Gra śmiga jak trzeba lecz wywala mi błąd po 5 minutach gry.

Parametry mojego Kompa są dość wysokie więc nie powinno być problemów z graniem .

CPU : Intel core i5 3.20 Ghz

RAM : 6GB

System operation : 64 bit win 7

Graphic Card : Radeon HD 5450

Probowałem trików z odpalonym Dx11/Dx9 i z uzyciem 64bit jak i 32bit. Nie dało rezultatu.

Aktualizacja sterownikow karty graficznej tez nie pomogla .

SCREEN : http://iv.pl/images/84924560262364767063.png

każda pomoc i sugestia jest dla mnie ważna !