Problem Windows ATI EEU AMD

Witam, otóż nie raz, zawsze po jakimś czasie od startu (30min) systemu wywala mi dźwięk w tle:

taki:

Tyle, że troszeczkę inny. Nie ważne. Mogę gdzieś sprawdzić logi co się dzieję?

Osobiście miałbym to w d*pie ale przy takim czymś nie można grać w fife bo traci się w tym momencie fokus (kto gra fut wie o co chodzi) i to przeszkadza. Muszę odkryć co się dzieję w systemie bo inaczej nie mam opcji grania online bo nie wiadomo kiedy błąd w tle się pojawi.

@ edit Wykryłem chyba błąd:

DfL5V8A.png

SGYBIVM.png

tego błędu są z 2 rodzaje i występują systematycznie kilkakrotnie w ciągu dnia.

Systematycznie, czyli mniej więcej co ile? Co do samego błędu... może formacik? :3

Systematycznie, czyli mniej więcej co ile? Co do samego błędu... może formacik? 

Jeden systematyczny błąd, pewnie jest na to fix, działam, próbuje może coś z tego wyjdzie.

Na formata raczej sobie nie pozwole, nie mam już szybkiego internetu jak kiedyś a mam parę gierek po +/-20gb w które pykam czasami więc to byłby dla mnie cios w plecy.

Z resztą formata robiłem z parę miesięcy temu a oprócz ~10 gierek, kompa nie mam zaśmieconego.

Jeden systematyczny błąd, pewnie jest na to fix, działam, próbuje może coś z tego wyjdzie.

Na formata raczej sobie nie pozwole, nie mam już szybkiego internetu jak kiedyś a mam parę gierek po +/-20gb w które pykam czasami więc to byłby dla mnie cios w plecy.

Z resztą formata robiłem z parę miesięcy temu a oprócz ~10 gierek, kompa nie mam zaśmieconego.

Pobierz CCleanera, Adwcleanera i Advanced system care, przejedz kompa każdym systemem, może któryś coś znajdzie

https://community.amd.com/thread/201125

Szukanie w google nie boli

https://community.amd.com/thread/201125

Szukanie w google nie boli

Za to boli jak ktoś przeczytał pierwszy lepszy temat i myśli, że u każdego to samo rozwiąże problem.

Zainstalowałem sterownik od nowa i zaktualizowałem, ściągnąłem hotfixy, zablokowałem AMD External Utility i póki co raz tylko ten błąd się pojawił.

Za to boli jak ktoś przeczytał pierwszy lepszy temat i myśli, że u każdego to samo rozwiąże problem.

Zainstalowałem sterownik od nowa i zaktualizowałem, ściągnąłem hotfixy, zablokowałem AMD External Utility i póki co raz tylko ten błąd się pojawił.

Aha, czyli my mamy wiedzieć czego ty już szukałeś w internetach i co robiłeś ze swoim kompem. My mamy dokładnie wiedzieć co zrobić żeby u Ciebie wszystko zadziałało bez problemu, bo przecież napisałeś dokładnie jakiego używasz oprogramowania i jaki masz sprzęt... Wysłałem Ci pierwszy post, jak nie działa to bierzesz kolejny. Nie rozumiem czego oczekujesz? Że znajdziemy dokładnie rozwiązanie dokładnie twojego problemu? Nie ma takiej opcji, możemy jedynie dawać Ci rady jak moja wyżej lub kolegi wyżej, żebyś wyczyścił kompa...

Witam, otóż nie raz, zawsze po jakimś czasie od startu (30min) systemu wywala mi dźwięk w tle:

taki:

Tyle, że troszeczkę inny. Nie ważne. Mogę gdzieś sprawdzić logi co się dzieję?

Osobiście miałbym to w d*pie ale przy takim czymś nie można grać w fife bo traci się w tym momencie fokus (kto gra fut wie o co chodzi) i to przeszkadza. Muszę odkryć co się dzieję w systemie bo inaczej nie mam opcji grania online bo nie wiadomo kiedy błąd w tle się pojawi.

@ edit Wykryłem chyba błąd:

DfL5V8A.png

SGYBIVM.png

tego błędu są z 2 rodzaje i występują systematycznie kilkakrotnie w ciągu dnia.