Problem z Aero2/ huawei mobile wifi

Siemka. Jestem posiadaczem karty sim do darmowego internetu Aero2 i mobilnego routera Huawei Mobile wifi. Otóż internet aero2 działał dobrze, dopóki mój szwagier nie pożyczył go i nie włożył jakiegoś innego internetu (T-mobile chyba). Komputer normalnie łączy się z routerem, ale napisane jest: "Brak dostępu do internetu". Nawet jeśli nie byłbym w zasięgu sieci aero2, to połączyłoby mnie normalnie, ale nie miałbym internetu. Próbowałem konfigurować wpisując w przeglądarkę 192.168.1.1 i:

Stan połączenia: Rozłączono (mogę dać połącz, ale nawet jak to włączę, to dalej będzie status Rozłączono)

Szybkość przesyłania: Tu nie ma nic

Adres IP: 0.0.0.0

w głównej górnej zakładce jest:

-poprawna karta Sim

-Brak sygnału

-Roaming wyłączony

-WAN rozłączony

-WLAN włączony

-Bateria pełna

Nie wiem w czym może tkwić problem. Z góry dziękuję za pomoc.

Pragnę jeszcze dodać, że przywracałem ustawienia początkowe i nic to nie dało.

Spróbuj może wsadzić jakąś inną kartę do routera i/lub wsadź aero2 chociażby do telefonu, być może coś stało się z kartą sim.

Tak, próbowałem tego i normalnie działała inna karta..

Zmień w ustawieniach z T-mobile na PL17 bodajże

Siemka. Jestem posiadaczem karty sim do darmowego internetu Aero2 i mobilnego routera Huawei Mobile wifi. Otóż internet aero2 działał dobrze, dopóki mój szwagier nie pożyczył go i nie włożył jakiegoś innego internetu (T-mobile chyba). Komputer normalnie łączy się z routerem, ale napisane jest: "Brak dostępu do internetu". Nawet jeśli nie byłbym w zasięgu sieci aero2, to połączyłoby mnie normalnie, ale nie miałbym internetu. Próbowałem konfigurować wpisując w przeglądarkę 192.168.1.1 i:

Stan połączenia: Rozłączono (mogę dać połącz, ale nawet jak to włączę, to dalej będzie status Rozłączono)

Szybkość przesyłania: Tu nie ma nic

Adres IP: 0.0.0.0

w głównej górnej zakładce jest:

-poprawna karta Sim

-Brak sygnału

-Roaming wyłączony

-WAN rozłączony

-WLAN włączony

-Bateria pełna

Nie wiem w czym może tkwić problem. Z góry dziękuję za pomoc.

Pragnę jeszcze dodać, że przywracałem ustawienia początkowe i nic to nie dało.