Witam,
Od paru dni mamy drobne problemy z serwerem pocztowym i do niektórych mogą niedochodzić maile aktywacyjne.
Zaakceptowałem ręcznie konta założone w ostatnich dniach. Problem powinien zostać do jutra godz 18 rozwiązany.
Witam,
Od paru dni mamy drobne problemy z serwerem pocztowym i do niektórych mogą niedochodzić maile aktywacyjne.
Zaakceptowałem ręcznie konta założone w ostatnich dniach. Problem powinien zostać do jutra godz 18 rozwiązany.
pisał do mnie jeden z użytkowników w tej sprawie myślałem że to przej jego pocztę,...
Może zwyczajnie aktywacja trafia do Spamu ?
Dokładnie, wystarczy poszukać albo używacie dziwnych maili.polecam Gmail
umiecie czytac... problem z serwerm od strony portalu... Zgłaszam temat do zamkniecia
Zaakceptowałem wszystkich dotychczasowych 'Oczekujących'. Proszę kierować się do mnie na gg/skype jeśli są jakieś problemy. W miarę rejestracji i dopóki system mailowy nie będzie działał poprawnie będę akceptował użytkowników ręcznie.
Naprawa zajęła trochę więcej niż myślałem, ale serw pocztowy serwuje już maile jak trzeba
Witam,