Problem z Allegro

Witam. Otóż mam nietypowy problem. Gdy szukałem myszek na allegro spotkałem kilka ciekawych ofert. No i tak kliknąłem KUP TERAZ. Dałem dalej, ale nie wybrałem opcji płatności i wróciłem, a więc dlatego mam pytanie, czy muszę za to zapłacić, a czy raczej oferta jest aktualna. Bo nie wiem, czy ogólnie tak jak by zamówiłem ten produkt. A zamówiłem 3 na raz, więc trochę się zdenerwowałem. Jeśli ktoś mi pomoże, to będę na prawdę strasznie wdzięczny. Pozdrawiam zrozpaczony Fenek. ;c

Kliknąłeś czyli kupiłeś...Napisz do sprzedającego jak wygląda sytuacja, ile to kosztowało??

2 x 70 zl i 1 x 40. 1 oferta usunięta, bo gadałem z gościem. Jeszcze 2 pozostały, lecz dowiem się dopiero jutro.

Raczej ci nie przyślą bez wcześniejszej zapłaty, dostaniesz chyba ostrzeżenie na allegro (3 ostrzeżenia = blokada konta )

Gadaj ze sprzedawcą, tutaj nikt nie jest w stanie Ci pomóc w tej sprawie.

To po co kliknales 3 razy jak nie chcesz kupic ? Troll ?

Miałem podobną sytuacje, lecz nie klikałem bo mi sie tak chciało tylko miałem problem z PayU, potem naprawiłem PayU, okazalo się że zamiast kupić 1 szt, kupiłem 2, wysłałem kase za 1 i po 3-4 dniach dostałem ostrzerzenie. Trudno, wole dostac ostrzerzenie niż płacić 500 zł ;p

Witam. Otóż mam nietypowy problem. Gdy szukałem myszek na allegro spotkałem kilka ciekawych ofert. No i tak kliknąłem KUP TERAZ. Dałem dalej, ale nie wybrałem opcji płatności i wróciłem, a więc dlatego mam pytanie, czy muszę za to zapłacić, a czy raczej oferta jest aktualna. Bo nie wiem, czy ogólnie tak jak by zamówiłem ten produkt. A zamówiłem 3 na raz, więc trochę się zdenerwowałem. Jeśli ktoś mi pomoże, to będę na prawdę strasznie wdzięczny. Pozdrawiam zrozpaczony Fenek. ;c