Problem z battle.net

Witam, w głębi duszy mam nadzieję że mi pomożecie, jako że udało mi się wygrać dostęp do bety, od razu postanowiłem zainstalować grę, i tu pojawia się problem, ponieważ podczas instalacji, luncher`a battle.net, wyskakuje mi taki oto błąd: "Coś poszło nie tak podczas próby instalacji. Spróbuj ponownie. Jeśli sytuacja się powtórzy, pobierz nowy instalator aplikacji, którą chcesz zainstalować i spróbuj ponownie." (kod błędu: BLZBNTBTS00000051), zresetowanie kompa nie pomogło, tak samo jak wszystkie porady znalezione przez googl`e, liczę na to że ktoś z was też miał taki problem, i udało mu się go rozwiązać w jakiś "unikalny" sposób, z góry dziękuję za pomoc... =)

http://www.hearthpwn.com/blue-tracker/topic/7732-cant-install-battle-net-or-hearth to patrzałeś?

Niestety nic z tego, z resztą troszkę to dziwne, przecież jakiś miesiąc temu grałem jeszcze na tym kompie w Hearthstone... ehh no cóż, jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły proszę śmiało pisać =)

Oczywiście ściągałeś instalkę ze strony battleneta i próbowałeś instalować ją na różnych lokacjach dyku (nie tylko na zalecanej przez system)?

A mógłbym cię prosić o opisanie, jak mogę zmienić folder instalacji, ponieważ po odpaleniu instalki, pojawia mi się komunikat: "trwa uruchamianie battle.net" i ładuję się pasek, po dosłownie 5 do 10 sekundach, wyświetla się w/w błąd, tak więc nie mam nawet możliwości zmiany folderu instalacyjnego, chyba że coś le robię, oczywiście z góry dziękuję za pomoc =)

Download managera robisz tu http://eu.battle.net/pl/app/ , wybierasz typ instalacji i po chwili pokazuje Ci się okienko

7qkw5cmajr9k.png

Masz obecne miejsce instalacji z opcja "Zmień". Ustaw inna lokalizację niż domyślna i daj znać jak poszło.

Hahaha... pytanie za 100 pkt. dlaczego ta, i nie tylko ta strona powiązana z battle.net nie chce się wczytać, Bez_tytu_u.png

Próbowałeś na innej przeglądarce niż Firefox?

Zobacz Chrome`a.

Przez Eplorer`a wczytuje się do pewnego stopnia, właśnie pobieram Chrome, z chwilkę dam znać co i jak =)

_________

Edit:

Proszę o to wynik: Bez_tytu_u.png

Cóż, nie jestem pewien czy Twój piracki Windows 8 trochę tu nie smrodzi. Poprzednio jak grałeś to było na tym systemie, a jeśli tak to czy był już komunikat o wymaganej aktywacji produktu? Jeśli tak, to masz swoją odpowiedź.

Sprawdź To wystarczy kod błędu wkleić na google... - http://us.battle.net/en/forum/topic/12673199334

To co wyżej strona nie działa, szczerze mówiąc już wcześniej podejrzewałem, że to ten windows, nie jestem pewien, czy wcześniej nie grałem na orginalnym systemie Windows 7, a tak trochę nie na temat, czy jest jakaś możliwość aktywacji aktualnego windowsa?

Witam, w głębi duszy mam nadzieję że mi pomożecie, jako że udało mi się wygrać dostęp do bety, od razu postanowiłem zainstalować grę, i tu pojawia się problem, ponieważ podczas instalacji, luncher`a battle.net, wyskakuje mi taki oto błąd: "Coś poszło nie tak podczas próby instalacji. Spróbuj ponownie. Jeśli sytuacja się powtórzy, pobierz nowy instalator aplikacji, którą chcesz zainstalować i spróbuj ponownie." (kod błędu: BLZBNTBTS00000051), zresetowanie kompa nie pomogło, tak samo jak wszystkie porady znalezione przez googl`e, liczę na to że ktoś z was też miał taki problem, i udało mu się go rozwiązać w jakiś "unikalny" sposób, z góry dziękuję za pomoc... =)