Problem z Battlefield 3

Tydzień temu kupiłem BF3(w realu z kodem i dwoma płytkami w środku).Potwierdziłem kod na orginie i szło dobrze.Później ściągałem grę która mi się ściągała aż 3 dni.Gdy już pobrałem grę z orgina zagrałem w nią.I tu problem.Otóż gra mi strasznie laguję i po chwili się ścina(zatrzymuję się w mi miejscu i jedyny sposób to ctrl+alt+del).Na singlu i na multiplayer działa bez różnicy.Co dziwne gdy patrzę w grze w niebo to chodzi normalnie(chyba że ruszę myszką niżej to już laguję).Próbowałem już ,,Game booster 3'', ,,CCleaner'' a nawet ,,DirectX 11''.Próbowałem nawet ściągnąć sterownik graficzny ,,NVIDIA'' ale nie było takiego na mój komputer.

Moje parametry:

System operacyjny:Windows 7 Hpme Premium 64-bitowy (oryginalny)

Producent systemu:Acer

Model systemu:Aspire 5738

Procesor:Intel® Core2 Duo CPU T6600 @ 2. 20GHz (2 CPUs),~2.2GHZ

Pamięć:3072MB RAm

Pliki stronicowania:2350MB użytych,3781MB dostępnych

DirectX:DirectX 11

Karta graficzna jest bardzo dobra(Gry na ustawieniach ,,High'' nawet ani raz nie lagują)a BF3 był ustawiony na najmniej możliwych ustawieniach video.

Niestety komp za słaby na moje oko. U mnie też inne gry chodzą na hight (ac3, far cry 3 itd) wszystkie na maxa i zero zcin, a bf3 kampania nawet na low zcina jak porąbana. Słaby jestem w ocenie komputerów, ale ten procesor mi się wydaje nie nadrabiać battlefieldowi.

Procek słaby, jaką masz karte graficzna?? Eee...skoro miałeś płytki w środku to poco pobierałeś grę przez origin??

Gdy włożysz płytę do komputera instaluje ci tylko orgina

@up może aktualizacje

To jest Battlefield 3, laptop za 3000zł może nie dawać rady.

Spróbuj pobrać Game Booster, i przez to odpalić BF'a 3

Próbowałem już ,,Game booster 3'', ,,CCleaner'' a nawet ,,DirectX 11''.Próbowałem nawet ściągnąć sterownik graficzny ,,NVIDIA'' ale nie było takiego na mój komputer.

@Up

Widzę, że nie czytałeś uważnie?

Jak dla mnie to ty masz radeona, a nie nvidie, więc spróbuj pobrać sterowniki od radeona, łap: http://support.amd.c...uto_detect.aspx

Gdy włożysz płytę do komputera instaluje ci tylko orgina

I co Origin zajmuje 2 płyty?? Wystarczyło odpalić pewnie bf3.exe lub coś w tym stylu i pobrało by ci tylko aktualizacje a nie wszystko...

Masz za słabego kompa i żadne gameboostery nie pomogą...

Karta graficzna jest bardzo dobra(Gry na ustawieniach ,,High'' nawet ani raz nie lagują)a BF3 był ustawiony na najmniej możliwych ustawieniach video.

Jakie gry na high ci śmigały bez zacinek??

Takiego masz laptopa http://www.newtechnology.co.in/acer-aspire-5738-laptop-pricespecs/ ??

jeśli tam siedzi grafika od intela to możesz zapomnieć o grze w BF3, masz za słaby sprzęt po prostu

i ta grafika nie jest bardzo dobra, jest bardzo zła, chyba że do offica

Tydzień temu kupiłem BF3(w realu z kodem i dwoma płytkami w środku).Potwierdziłem kod na orginie i szło dobrze.Później ściągałem grę która mi się ściągała aż 3 dni.Gdy już pobrałem grę z orgina zagrałem w nią.I tu problem.Otóż gra mi strasznie laguję i po chwili się ścina(zatrzymuję się w mi miejscu i jedyny sposób to ctrl+alt+del).Na singlu i na multiplayer działa bez różnicy.Co dziwne gdy patrzę w grze w niebo to chodzi normalnie(chyba że ruszę myszką niżej to już laguję).Próbowałem już ,,Game booster 3'', ,,CCleaner'' a nawet ,,DirectX 11''.Próbowałem nawet ściągnąć sterownik graficzny ,,NVIDIA'' ale nie było takiego na mój komputer.

Moje parametry:

System operacyjny:Windows 7 Hpme Premium 64-bitowy (oryginalny)

Producent systemu:Acer

Model systemu:Aspire 5738

Procesor:Intel® Core2 Duo CPU T6600 @ 2. 20GHz (2 CPUs),~2.2GHZ

Pamięć:3072MB RAm

Pliki stronicowania:2350MB użytych,3781MB dostępnych

DirectX:DirectX 11