Problem z BattleNet

Witam, otóż mam pewien problem a mianowicie dzisiaj wyjechałem do rodziny i chciałem zainstalować u nich na komputerze Wow'a. I przy logowaniu to Battle Netu pojawił się problem. Moje konto zostało zablokowane (tak wiem że przez zmiane IP), i gdy dostałem na email instrukcje jak rozwiązać problem ( resetowanie hasła ), pojawił się kolejny problem- wszystko wpisuje dobrze a i tak wyświetla się napis ,, nazwa użytkownika i email nie pasują do siebie". co mam w takim przypadku zrobić ?

...moze po prostu wpisujesz zle ID podczas resetu hasla? ;p mi sie takie cos nie zdazylo, a z wielu miejsc logowalem sie na BNeta, zawsze mozesz sprobowac zmienic nazwe uzytkownika, ale nie jestem pewien czy do tego nie bedziesz potrzebowal numer seryjny wowa albo innej gry przypisanej do konta. jezeli to nie poskutkuje to skontaktuj sie z supportem, poprosza cie o kilka danych potwierdzajacych twoja tozsamosc posiadacza konta i beda mogli zresetowac i ID i haslo.

Dzięki wszystkim za pomoc problem rozwiązany (zadzwonienie do supportu pomogło).

A tak btw. Blizzar/BNet ma w Polsce bardzo miłych konsultantów, więc można śmiało dzwonić i rozwiązać wszystkie problemy parę minut.

Witam, otóż mam pewien problem a mianowicie dzisiaj wyjechałem do rodziny i chciałem zainstalować u nich na komputerze Wow'a. I przy logowaniu to Battle Netu pojawił się problem. Moje konto zostało zablokowane (tak wiem że przez zmiane IP), i gdy dostałem na email instrukcje jak rozwiązać problem ( resetowanie hasła ), pojawił się kolejny problem- wszystko wpisuje dobrze a i tak wyświetla się napis ,, nazwa użytkownika i email nie pasują do siebie". co mam w takim przypadku zrobić ?