Nie wiedziałem gdzie za bardzo podpiąć ten temat bo tak dzieje się w przypadku każdej gry Blizzarda ale od początku.
Pogrywam sobie w hotsa i overwatcha no dosłownie codziennie jednak teraz miałem 2 dni przerwy i jest taki problem że nie mogłem zrobić aktualizacji bo niby mam problemy z łączem. Wydaje mi sie że nie było aktualizacji w tych grach w ostatnich 2 dniach.
Oczywiście wskazówki Blizzarda na gó*** się zdały... ( NIC PRZEZ TE 2 DNI SIE NIE DZIAŁO.. NIC ) Zacząłem grzebać w proxach zaporach etc tak jak Blizzard zalecał ) Ccleaner i inne programy usuwające adware resetowanie PC.
W końcu postanowiłem reinstall Bneta. Odinstalowałem spoko.. no ale cóż.. nie moge ponownie zainstalować bo musze ponownie uruchomić komputer .
Teraz stoje w miejscu bo jeśli odpalam bezposednio hotsa to wyskakuje aktualizacja bnetu która oczywiście nie dochodzi do skutku bo jest kolejny błąd. Samych gier też nie moge odinstalować bo napotykam KOLEJNY BŁĄD...
Jeśli chodzi o proxy jest okej tak jak w zaleceniach Blizzarda. Zapory off, żadnych dodatkowych kolidujących programów które rzekomo przeszkadzają aplikacji Blizzarda, Nie mam antywirusa czy coś w tym stylu. Generalnie nic sie nie zmieniło przez tą 'przerwe'
PLOX.. HALP