Mam lekki problem za każdym razem kiedy instaluje mi blade and soul to kiedy dochodzi do konfigurowania przez windows wywala mi instalator i pisze że jest błąd z instalacją.
Prosze o pomoc.
Mam lekki problem za każdym razem kiedy instaluje mi blade and soul to kiedy dochodzi do konfigurowania przez windows wywala mi instalator i pisze że jest błąd z instalacją.
Prosze o pomoc.
ja także mam taki sam problem przy instalacji Microsoft visual c++ 2005.
Wejdzcie w panel sterowania usuncie microsoft visual 2005 i odpalcie instalator. Instalator zainstaluje wam go ponownie i gre.
Usunąć tylko ten z 2005 ? czyy reszte też ?
Tylko 2005
no to zrobiłem to i dalej mi ten błąd wyskakuje . ;/
Usun wszystkie 2005 i zobacz
dalej to samo.
a nie dałoby rady przesłać gotowy launcher ?
Zaraz wejde na kompa i sproboje ci go rozwiazac. A napisz tresc błędu.
command line option syntax error. type command /? for help. - 1 okno
a requirment of blade and soul beta test failed to install . setup will now exit. -2 okno
Mialem to samo, wyrzucilem microsoft visual 2005 i wszystko instalowalem co popadlo. Z tego instalatora. Spróbuj na inny dysk i wyczysc rejestr clanerem.
wyczyscilem a dysk mam 1
żadnych postępów xD
Ja mam pytanie troche z innej beczki...czy ta closed beta jest na serwerach EU czu NA? Bo na stronie ncsoftu w ogole nie jestem w stanie pobrac tej gry
Zrobiłem to samo co pisał Pawcioyy i nadal to samo.
@Paramon2 Beta jest tym razem również dla serwerów EU.
Miałem ten sam problem i pomogło mi:
1. utworzenie dwóch folderów na dysku C -
C: mp
C: emp
2. Teraz odpaliłem właściwości Mój Komputer, zakładka po lewej: zaawansowane ustawienia systemu, na samym dole zmienne środowiskowe
i tutaj mamy:
Zmienne użytkownika dla
Zmieniamy wartość dla zmiennej "TEMP" na C: emp
oraz wartość dla zmiennej "TMP" na C: mp
analogicznie robimy dla zmiennych systemowych - znajdujemy tam zmienną TEMP i ustawiamy tak jak wyżej, i to samo dla TMP
po wszystkim uruchomiłem ponownie komputer i o dziwo instalacja Blade and Soul ruszyła
Zrobiłem to i odpaliła mi sie instalka c== na chwile i wyskoczył błąd " ERROR 2203.Proces nie moze uzyskać dostepu do pliku, ponieważ inny proces zablokował jego cześć.
To co napisal paweqx mozna zrobic jeszcze na inny sposob ktory ja wykorzystalem i mi tez pomoglo - https://support.microsoft.com/en-us/kb/952211
Skorzystalem z opcji zrobienia tego programem ktory tam jest zamieszczony jest tez opcja reczna taka jaka przedstawil paweqx lecz tak jak mowie mi pomoglo programem wiec warto sprobowac na dwa sposoby jesli ktorys nie dziala
Prosze o pomoc.