Problem z bledem

Witam , mam problem podczas grania w Allods Online , otóż gdy loguje się i gra startuje wyskakuje mi BŁĄD.

otóż taki : Błąd wewnętrzny (kod błędu: 0xE2003059). Zamknij wszystkie aplikacje i spróbuj ponownie.

Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z pomocą techniczną produktu.

Instalowałem już Allodsa 3 razy i dalej to samo.Pliki pobierałem z ofcjalnej strony. Wie ktoś co tu jest grane?

Sprawd, czy antywirus ci nie wykrywa wirusa w pliku, czy zapora nie blokuje gry. A masz najnowszego klienta ?. Może też brakuje plików, nie całe ci się kopiują podczas instalacji.

@odświeżam może podsunie ktoś jaki pomysł bo juz po raz 2 ściągałem i nie da sie

z tego co przeczytałem to ten error wyskakuje gdy jest konflikt z niektórymi programami, więc wyłącz wszystkie nie potrzebne programy włączone w tle, sprawdź czy masz aktualne sterowniki jeśli nie, to zainstaluj najnowsze może to pomoże (to rozwiązanie znalazłem na amerykańskim forum tej gry, niektórym zadziałało), a jak to ci nie zadziała to napisz do supportu allodsa

Możesz mieć też nie tak ze systemem, bo to błąd dll. Spełniasz wymagania gry ?. Masz zainstalowane net famework 3.5 SP1 i net famework 4.0 ?. Jak kolega wyżej napisz do supportu, ale dołącz screen i opisz problem :).

Witam , mam problem podczas grania w Allods Online , otóż gdy loguje się i gra startuje wyskakuje mi BŁĄD.

otóż taki : Błąd wewnętrzny (kod błędu: 0xE2003059). Zamknij wszystkie aplikacje i spróbuj ponownie.

Jeśli to nie pomoże, skontaktuj się z pomocą techniczną produktu.

Instalowałem już Allodsa 3 razy i dalej to samo.Pliki pobierałem z ofcjalnej strony. Wie ktoś co tu jest grane?