nie chce mi sie znowu tego sciagac bo to za dlugo trwa -.-
Problem z Cabalem
Hmm teraz posłuchaj uważnie. Lepiej czekać do usranej śmierci aż ktoś naprawi twój problem czy lepiej poczekać 5-6 godzin na ściągnięcie nowej instalacji? Sam sobie odpowiedz na to pytanie...
czekac az do smierci xD
no ale dobra... podaj tego linka:) i se na noc nastawie bo tera mi sie bedzie net walil
Już bym ściągał ale multimedia coś nawala i mam transfer 7 zamiast 65~~ -.- xD. Ale i tak dzięki za odp.
:]
dobra... ściagnolem to co mi tam dales xD ale teraz jak tego uzyc bo mi jakis error wyskakuje ze sie wypakowac nie chce ;/ :-x
Ściągnąłeś wszystkie części? ;d
to wszystko trza sciagnać!!?? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
No bo to jest podzielone na części ;P Bierzesz ściągasz wszystkie części z jednego mirrora ;D
wszystko działa:P mam 4lvl Blader Nick: ArtosxPL gram na Merkury(czy jakoś tak xD) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-o :-o :-o :-) :-) :-)
Czyli rozumiem, że pomogło?
Problem wyjaśniony, można zamknąć :-P
Gdy uruchamiam cabala włącza mi się okno i pisze:"update_379_1.dat downloading" a zaraz potem "fail to download, try again please.'' i gra się nie włącza. Co robic :?: Proszę o pomoc i z góry dziękuje :-) .