Problem z Cabalem

Gdy uruchamiam cabala włącza mi się okno i pisze:"update_379_1.dat downloading" a zaraz potem "fail to download, try again please.'' i gra się nie włącza. Co robic :?: Proszę o pomoc i z góry dziękuje :-) .

http://forum.cabalonline.com/showthread.php?t=70980

Ściągasz tą instalkę i po problemie.

Sciągnąłem 379_1.dat ale nie wiem gdzie ją umieścic??

O mój Bożeeee. Nie ściągaj tego patcha. Zrób to co jest w tym linku co Ci podałem. Nigdy więcej nie będziesz miał problemów z jakimiś patchami -.-

Nic nie ściągaj. Ściąga Ci niewłaściwego update'a i tyle. Wejdź w główny katalog gry i skasuj plik Update. Launcher automatycznie ściągnie Ci nowy, dobry i wszystko pójdzie już dobrze.

Żebyś się nie zdziwił.... :)

na stronie producenta gry powinien być patch , a jeżeli nie ma jest magiczna strona www.google.pl pewnie jej nie znałeś ale to twój problem . Jeżeli patchy są wadliwe to wyjdą poprawki do tych patchów.

Altair poszedłem za radą i usunąlem update ale to się sciąga mi sie juz z3 godz i zostaly jeszcze 2 czy to norm. ze to trwa tak dlugo ???

Jak masz słaby internet to raczej to norma

mam internet 660/kbs a sciąganie się nie udało i juz mam tą gre daleko gdzies wole se pograc w perfect world przynajmniej 1dobra

poszłem

Poszedłem! Poszłam! Nie inaczej. Myślę że to złe update ale spróbuj wszystkich sposobów.

//Widzę, że nie jestem sam :P

Jak się nie udało to puść jeszcze raz ;/ Od nowa Ci się ściągać nie będzie (chyba), bo update składa się z kilku plików i launcher wykryje które już ściągnąłeś a które nie. Będzie pokazywało że znowu od 0 leci ale sprawdź czy procenty nie lecą szybciej. Jak nie to rzeczywiście daj sobie spokój albo szukaj nowego clienta... A że trwa długo? Możliwe. Stosunkowo niedawno wszedł całkiem obszerny e2 ;P

jaka jest pełna nazwa tego e2??

eeee? Episode 2, czyli sporawy update...

A nie możesz zrobić tego co ja Ci poradziłem? ... To działa na 100% nawet na 200...

ok jeszcze spróbuje :-)

[ Dodano: 2008-10-26, 09:14 ]

ale nie . nie mam czasu na sciągane całego cabala a poza tym juz mam dość tej gierki

A tak wogle to jakie lvle macie? Bo też troche pocinam xP

Siema. Żeby nie robic nowego tematu podepnę się pod ten.

Mam podobny problem tylko, że u mnie po włączeniu Cabala wyskakuje updating ale zaraz pojawia się okienko "Fail to create. If u can't delete file, please restart your Operating System ( Windows ). Następuje to właśnie przy pliku "update_379_1.dat"

Jest jakies inne rozwiązanie niż pobranie instalki od Krakersa, czy trzeba ściągac?

Proszę o szybką odp.

P.S. Do Owsianka :). Mam 79 Bladera na Mercurym, ale zamierzałem się przerzucic na kogoś innego ale mi gierka nie trybi xD

ja tez mam problemik z Cabalem :cry: juz wszystko sciagnąłem pacha tez i jak wlączam gre to mi wyskakuje do pulpitu i nie wiem co zrobic :( a bardzo bym chcial w to zagrac bo zapowiada sie ciekawie ;>

W innym temacie podawałem linka do instalki zrobionej przez shamana bodajże. Ściągnijcie ją i grajcie bez żadnych problemów.