Problem Z Chromem

Witam otóż mam taki problem że gdy próbuje się normalnie gdzieś zalogować na normalnej karcie to nie idzie niby pokazuje że się loguje ale wywala do strony logowania i na normalnej karcie w chromie nigdzie nie mogę się zalogować ani do youtube ani do google nigdzie .

A najciekawsze jest to że jak włącze kartę prywatną w chromie to do wszystkiego mogę się zalogować.

Czyściłem przeglądarke z wszystkich danych.

Przywracałem do początkowego stanu.

Usuwałem cookies itp

Ale nic to nie daje bo na normalnej karcie w chromie nie mogę nigdzie się zalogować a na prywatnej na każdej stronie.

Proszę o pomoc :)

No zobaczymy czy podziała to :)

O dziwo miałem problem ten sam 2-3dni temu jeszcze. Na szczęście na kompie mam zawsze 3 przeglądarki i to z nich się logowałem, a problem znikł z dniem dzisiejszym.

Dobrze wszystko zaczęło działać po pomocy Ajron Można zamknąć :)

Zamykam na prośbę autora. Bum

Witam otóż mam taki problem że gdy próbuje się normalnie gdzieś zalogować na normalnej karcie to nie idzie niby pokazuje że się loguje ale wywala do strony logowania i na normalnej karcie w chromie nigdzie nie mogę się zalogować ani do youtube ani do google nigdzie .

A najciekawsze jest to że jak włącze kartę prywatną w chromie to do wszystkiego mogę się zalogować.

Czyściłem przeglądarke z wszystkich danych.

Przywracałem do początkowego stanu.

Usuwałem cookies itp

Ale nic to nie daje bo na normalnej karcie w chromie nie mogę nigdzie się zalogować a na prywatnej na każdej stronie.

Proszę o pomoc :)